Markovics László kérdése:
Melyik weblapkészítő programot ajánlanátok, mely nem túl bonyolult, ingyenes, egyszerű, de igényes weblapot lehet vele készíteni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 08:58
1/9 anonim válasza:
Notepad++ ;-)
Nem túl bonyolult, egyszerű, ingyenes, és igényes weblapot lehet vele készíteni.
2/9 anonim válasza:
Grafikák elkészítéséhez pedig ott a GIMP.
"Nem túl bonyolult, egyszerű, ingyenes, és igényes" grafikákat "lehet vele készíteni."
3/9 anonim válasza:
Az igényesség nem a programon múlik. Jegyzettömbbel is készíthetsz igényes oldalt. Persze akkor már Notepad++.
4/9 anonim válasza:
Én így szoktam:
kód: Notepad ++
grafika: gimp, irfanview.
Ezekkel elég igényesen összeraktam már pár oldalt.
5/9 anonim válasza:
A note pad++ hosszabb idő de a Web Site X5 v8 as verziója jó lesz könnyű de nagyszerű mert mialatt note pad++ ban megcsinálja valaki szépen a fejlécet vagy hátteret addig én az egészet .Persze ide jó ha tudsz photoshoppolni de ha nem megy annyira akkor próbált firework-sal mert könnyű. Jah és ha tényleg valami mutatósat és jót akarsz csinálni akkor animáció is kéne ezt szerintem Flashel csináld. Ezeket saját tapasztalatból mondom! sok sikert!
6/9 anonim válasza:
Én is tapasztalatból beszélek, flash-t csak akkor használj, ha tényleg NAGYON szükséges! Amúgy ne
7/9 anonim válasza:
#5-> és mi van akkor, ha utólag módosítani kell az oldalt, láttam már ezzel a programmalal készített oldalt, hát ember legyen a talpán aki ki tud igazodni a bonyolult kódolásán...
8/9 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja a webfejlesztést, használjon text editort pl- notepad++-t! A flash-t pedig jobb, ha elfelejted, sokkal jobb megoldások léteznek már animációk készítésére. Csak akkor használj flash-t, ha tényleg szükséges.
9/9 anonim válasza:
#5-> a Flash már kiment a divatból, helyette jQuery-t használnak a profik. A flash lassítja az oldalt, nincs mindenkinek szupergyors nete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!