Szerintetek jó ez a keverőpult otthoni zenehallgatásra?
Attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Nekem csak azért van otthon, hogy előerősítést/limitálást végezzen a gép és az erősítő között, nomeg egy kis EQ néha nem árt.
Erősítő a keverő/forrás és a NEM aktív hangfal közé kell.
Ha ilyen PC-s aktív hangfalad van ahhoz nem kell külső erősítő, de ha PL ilyen: [link]
Ehhez már kell erősítő. írd le, hogy mit szeretnél vele, és akkor pontosabban tudok segíteni.
Köszönöm!
A célom az lenne , hogy magasabb minőségen tudjak otthon zenét hallgatni a telefonomról!Van nekem egy régi hagyományos típusú kábellal rendelkező hangfalam(ilyen csíptetős/befogós,csavarozós). Ha annak a végére forrasztanék egy Jack dugót és vennék egy erősítőt akkor működne?Milyen kábelek szükségesek?
Ez a minőségen semmit nem változtat. Ha a hangszínnel van baj, telefonra le lehet tölteni EQ appot. A hangfalon nincs adattábla? Képet tudsz felrakni róla?
Az erősítőnek nem mindegy a teljesítménye, hangfal impedanciája.
Tölts fel képet a hangfalról és meglátjuk!
Mit jelent az, hogy hagyományos kábel? 2 eres hangfalkábel?
Átalakítók kelleni fognak, de mindent meg lehet szerezni párezerből...
inkább egy jó eq-t raknék be a cucchoz.
A hangfalon is sok múlik, illetve magán a zene minőségén.
Ha ehhez veszel egy kb 80 wattos erősítőt, meg az előbbi keverőt, akkor lehet majd hallgatni. Persze, mint azt az előző hozzászóló említette, sok múlik a zene minőségén. Tehát a telefonon lévő MP3 nem a legjobb. Én a te helyedben vennék egy jó cd lejátszót és eredeti CD-ket, ha arra nem telik le lehet tölteni neten direkt lossless (veszteségmentes) formátumban zenét. Általában flac, ape kiterjesztésben. Ezt csak kiírod CD-re és kamillázol...
írj a céljaidról a zenehallgatás terén: milyen zenét szeretnél rajta hallgatni.
Az erősítőt csak akkor tudod elhagyni ha aktív hangfalat veszel. Ha nagyobb teljesítményűt akarsz, akkor nem olcsó, persze használtan is lehet, de nem tudom mennyi a költségkereted...
A monitor hangfal azért monitor, mert monitorozásra használják egy hangosításnál, de attól az még lehet aktív vagy passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!