Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitározni tanulni túl késő 19...

Gitározni tanulni túl késő 19 évesen?

Figyelt kérdés

Mivel kiskoromban nem volt lehetőségem bármilyen zenei tevékenységhez úgy döntöttem elkezdeném. Túl késő már? Számít, hogy nulla tapasztalatom van? Szeretnék valamit csinálni, ami kikapcsol és még hasznos is. Szerintetek?

19/Lány

2013. okt. 28. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne késő bármikor elkezdeni valamit, ami szórakoztat?

Megélni nem fogsz belőle, de nem is ez a cél, akkor meg miért ne?

2013. okt. 28. 11:46
 2/8 anonim válasza:
hajrá, csináld! sokkal könnyebben fogod megtanulni, mint a kicsik.. :) tapasztalatból mondom :)
2013. okt. 28. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak sokan, akik abban a suliban vannak, már kiskoruktól fogva zenélnek, már kiépítettek egy közösséget. Félek, hogy kellemetlen lesz, hogy én meg nem tudok semmit. De megpróbálom, hiszen erőt ad :)
2013. okt. 28. 14:57
 4/8 The magic of banana ***** válasza:
Sosem késő :)
2013. okt. 28. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogy késő :D Amíg élsz addig semmihez sincs késő. Keresztanyum 27 éves, karácsonyra kapott gitárt, azóta tanulgatja, én 20 éves vagyok és jövőre tervezek gitárt venni magamnak, mert bár kiskorom óta szeretnék gitározni, de nem volt rá eddig lehetőségem.

Az meg, hogy a többiek már kiskoruk óta tanulják ne rémisszen el. Egyszer nekik is el kellett kezdeni és ha értelmes emberek akkor nem, hogy gúnyolni, hanem inkább segíteni fognak neked.

2013. okt. 28. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkitől a biztatást :)
2013. okt. 28. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
14éves vagyok lassan 3 éve gitározok és igen könnyebb lesz számdora gitározni mert gondolom nagyobb a kezed mint a mi korosztályunké.és így könnyebben lefogsz akordokat és gyorsabban fogsz ugrálni a bundok között
2013. okt. 29. 16:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát azt nem hiszem, mert elég kicsi vagyok :) De remélem sikerül.
2013. okt. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!