Queen rajongók! A 70-es vagy 80-as évekbeli Queent szeretitek jobban?
Érdekes, hogy ezt írod. Én pont úgy vagyok vele, hogy a nem ismert számaik is baromi jók, nem töltelékszámok. Jó, nem mondom, hogy minden számuk iszonyatosan jó, de nem kellemetlen. Egyébként nem tudok dönteni. 2 kedvenc albumom van tőlük: A Night at the Opera ('75) és az Innuendo ('91). Na jó, a Night at the Opera egy hangyaf-sznyival közelebb áll a szívemhez, de csak mert rajta van a Prophet's Song, ami nekem felér egy tripla orgazmussal, szerény véleményem szerint a legnagyobb Queen szám.
Az Innuendoban meg pont azt szeretem, hogy már egy érett, kiforrott és kicsit keserű anyag.
Nekem is a hetvenes évek Queenje tetszik jobban,főképp azért,mert egyébként is azt az évtizedet szeretem jobban...
Egyébként zeneileg mind a két évtizedi Queen csodálatos,nagyon kár,hogy csak erről a kettőről tudunk beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!