LooToS kérdése:
Szeretnék egy elektromos gitárt venni én a Soundstation márkát néztem ki. www.hangszerbirodalom.hu/termek/soundsation_egpkg600_gitarpa kk_fekete ez jó?
Figyelt kérdés
Hogyha ez a gitármárka nem lenne jó akkor tudnátok ajánlani gitár márkát max 40-45.000 szeretnék rá költeni csak a gitárra vagy esetleg gitár szettre.2013. okt. 1. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nem, még mindig nem jó a Soundstation, sőt, a legtöbb gitárjuk kifejezetten vacak. Nekem sem többszázezres Gibson meg Fender gitárjaim vannak, de azért van egy bizonyos szint, ami alá én nem mennék, és szerintem más gitáros sem, aki nem óhajt kiszúrni magával. Használtan 45-50 ért már nagyságrendekkel lehet jobbakat venni az ilyen Soundstation meg hasonló vacakoknál.
2/3 A kérdező kommentje:
Pl?
2013. okt. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!