Mit kell venni egy elektromos gitárhoz?
Figyelt kérdés
Soha nem játszottam még elektromos gitáron, mik azok az alap dolgok, amik kellenek hozzá?2013. szept. 30. 19:25
11/17 anonim válasza:
A WD40-et pedig tényleg rengetegen hasznáják erre. Nagyonsok felől hallottam már.
Viszont ahogy Aktív Gitár írja, énis az olajosságán gondolkodtam el.
Ha egy olyan tisztító lenne ami elpárolog, akkor oké.
Na de a WD40? KENŐANYAG!
Kitudja, kipróbálom.
12/17 anonim válasza:
A WD40 nem kenőanyag, a saját oldaluk sulykolja mindenfelé. Rettentően meg kell törölgetni, és továbbra is jobb, ha megfosztjuk szegény húrokat a verejtéktől amint lehet, de összességében sokak szerint bazitartós lesz. (én nem veszem elő a hangszert annyiszor, hogy legyen használható tapasztalatom a különbséggel)
14/17 anonim válasza:
"A WD-40 egy multifunkciós nedvességkiszorító,
korróziógátló, csavarlazító, tisztító, kenőanyag" wd40.hu
Aki wd40et rak a gitárjára az egy igénytelen f#sz, biztos a kenyerét is gépzsírral keni, meg motorolajjal fõz, mert zsír-zsír, olaj-olaj.
Kapni ezerféle kifejezetten gitárra gyártott tisztítószert, vagy ha nagyon csóró az ember a karácsonyra kapott olcsó arcszeszzel is meg lehet tisztítani a húrokat, az legalább alkohol meg némi illatanyag, nem kenôolaj meg csavarlazító...
15/17 anonim válasza:
Pedig Slash is használja! csak ő inhalálja...
16/17 anonim válasza:
A gitárra pont nem kell, ezért kell teljesen szárazra törölni. Nem igénytelenség. Nem sok jobb víztaszítót találsz. Ha a húrgyártók nem kínálnak meg a tartósabbal, vagy bevonja kábelszigeteléssel a barom (mert ő igényes nagyon), hadd szóljon úgy, mintha spárga lenne, akkor tényleg - már ha eszed van - keresel alternatívákat. Persze ahol nem gond a pénz, ott mindegy, de legtöbbünknél nagyon nem ez a helyzet. Megcsináljuk normálisan, és az igénytelen szó nem állja meg a helyét.
17/17 anonim válasza:
Talán a marketinges kenőanyagnak nevezi, de a használatával kapcsolatban rengeteg helyen közlik ők maguk, hogy ne bízd rá a kenést, mert abban nem tartós, inkább adalékszerepre szánták, azon belül is kizárólag nedvességtaszítónak. A WD pont ennek a rövidítése. A 40 pedig hihetetlen módon azt mutatja, hanyadik verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!