Szerintetek milyen elektromos gitart vegyek? Fender telecastert szeretnek es nem tudom hogy megeri-e.
Figyelt kérdés
Gitarozok mar reg es vennek mar jobbat. :)Fender telecastert szeretnek 150 korul van, vagy nemtudom. Es azt szeretnem tudni hogy, hogy szol, (nekem tetszik ez a gitar nagyon, mert deryck whibley-nek is ilyen van) megeri-e megvenni vagy ennyi ar korul van jobb gitar?2013. szept. 25. 09:35
11/18 A kérdező kommentje:
Mostmar szeretnek egy komolyabbat 150 korul ezer gondoltam h a televaster balamelyik formaja jo-e
2013. szept. 25. 14:24
13/18 Clairvoyant válasza:
Na jó. "Elektromos gitározásra" mindegyik fejtípus jó, nem kell telecasternek lennie. Próbáld egyszerűbben megközelíteni: keresd ki, melyik gitárosod gitárhangzása tetszik, nézz utána a neten a cuccainak, amit használ, keresd meg ugyanazt a típust - aztán nézd meg van-e olcsó variációja.
Ha ez sem fekszik, akkor menj el szépen egy hangszerboltba, nézz körbe, olvasgasd a cetliket, aztán amelyik megtetszik, és ki tudod fizetni, vedd meg. Kipróbálni nem kell, a boltos így is - úgy is jól jár, neked meg tetszik, az a lényeg.
14/18 anonim válasza:
Valószínűleg nálad a "jól tudok gitározni" fogalmát kimeríti az, hogy tudsz kvinteket váltani, mert hogy a sum 41 meg hasonlók eljátszásához nem kell más... Egyébként én azt mondom gyakorolj még ezen az 50ezres Les Paulon, mert nem való neked 150ezres gitár. Egyébként ezt a kérdést is te írtad ki, nem?: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4698892-ezek..
15/18 anonim válasza:
Nekem hangra és kinézetre is tetszenek az ilyesmi Telék, de szerintem azt a signature modellt nem éri meg megvenni. Kb ilyen árban osztják a Squier Vintage Modified Teléket, amikben két pickup van, és van humbuckeres és P-90-es változatuk is.
16/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) de ennel jobban hogyan tanuljak gitarozni? Mindent eljatszok amit szeretnek
2013. szept. 25. 19:35
17/18 anonim válasza:
akkor jó, le tudod kötni magad, de mindig van feljebb :D én is pont annyira tudok kínaiul beszélni, amennyire szeretnék. (egy szót sem tudok), akkor én is tudok kínaiul? Mindent el tudok mondani, amit kínaiul akarok. :)
18/18 anonim válasza:
Ezt is el tudod játszani? http://www.youtube.com/watch?v=uL2QVf9SLK0 Hibátlan dinamikával és jó ritmusérzékkel? Egyébként én a helyedben egy kicsit neki feküdnék a zeneelméletnek, megtanulnék improvizálni, skálákat... Mert nem attól lesz valaki jó gitáros, hogy bármit el tud játszani, hanem attól, hogy képes alkotni/ új dolgokat "teremteni". Persze ha csak ilyen punkrock féléket akarsz játszani, akkor mindegy, hogy most veszed meg azt a Fendert vagy 2 év múlva. Csak azért mondom, mert ha még nem alakult ki benned egy stílusirányzat, akkor könnyen lehet, hogy 2 hét alatt megunod a 150ezres gitárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!