Szerintetek milyen superstrat gitárt érdemes venni? (kb 80-130k Ft-ig)
2013. márc. 24. 21:52
1/15 A kérdező kommentje:
Rockra,metalra.(Metallica,System of a down, Rammstein,Edda,Bikini,Tankcsapda,Green Day,Nirvana stb)
2013. márc. 24. 21:55
2/15 anonim válasza:
Ibanez, Jackson, LTD. Ezek közt nézz szét.
3/15 A kérdező kommentje:
2013. márc. 25. 18:43
4/15 anonim válasza:
Jó gitár ez is. Bár nem írja hogy Original Floyd Rose de hasonló.
5/15 A kérdező kommentje:
Milyen superstratba van floyd rose?Ja ment a zöld kéz
2013. márc. 25. 20:23
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Floyd Rose(szerű) tremolóval óvatosan! Az én ajánlatom:
Ezért a pénzért most nem tudok jobbat, de alkudj. Ne vegyél bosszúságot a nyakadba azzal, hogy megveszel egy bizonytalan hangszert.
8/15 anonim válasza:
Szerintem LTD a legjobb ilyen árketegóriába.. Ibanez nem nagy cucc, csak a drágább gitárjaik érnek valamit, amelyen eredeti Floyd van.
Szerintem ennyiért "Gibson-style"-os húrlábú gitárt vegyél, vagy testen átmenő (tune-o-matic) húrozású gitárt.. ha meg mindenképpen NEM eredeti Floydot akarsz, akkor szerintem az LTD MH53-ast vedd.. Egyik ismerősömnek ugyan ez van:
Az ezen lévő Floyd a hangolást KIVÁLÓAN tartja + a nyaka is kényelmes, és a híd pick up is egy állat..
9/15 anonim válasza:
Elírtam bocsi.. LTD M103 amit az előző hozzászóló is linkelt.. haveromnak van MH53-as, ugyanígy néz ki.. :D De gondolom ugyan azt is tudják, sztem gondold meg.. és próbáld ki ha teheted
10/15 A kérdező kommentje:
Más vélemény?
2013. aug. 5. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!