Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kell leszólni más zenei...

Miért kell leszólni más zenei ízlését?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hallottam, nekem is mondták már, hogy miért nem hallgatsz ezt, nekem ez nagyon tetszik. Attól, hogy leszóljuk a másikat nem leszünk okosabbak. Ha egyszer nem tetszik neki pl.: az Edda zenézi, hiába hallgassa meg ezerszer, mert nem az ő ízlése, neki valami az újak tetszenek pl.: Lady Gaga, akkor hallgassa azt. Mert valakinek nem tetszenek az új, vagy a régi együttesek/énekesek, attól még nem gáz a másik.
2013. szept. 22. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Rokkerek szokták itt sajnáltatni magukat, hogy mekkora alterosok, a sok kocsog páwa meg lenézi a normális stílisukat, miközben ők szoktak fikázni mindent amiben nincs hörgés.
2013. szept. 22. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Na mert azzal, hogy most leszóltál egy csoportot, te rohadtul értelmes vagy előző válaszoló. Tényleg, te aztán különb vagy.
2013. szept. 22. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a kérdezőnek! Mindenkinek megvan a maga zenei ízlése. Akinek meg nem tetszik, az meg ne hallgassa azt és kész!
2013. szept. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!