Miért kell leszólni más zenei ízlését?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hallottam, nekem is mondták már, hogy miért nem hallgatsz ezt, nekem ez nagyon tetszik. Attól, hogy leszóljuk a másikat nem leszünk okosabbak. Ha egyszer nem tetszik neki pl.: az Edda zenézi, hiába hallgassa meg ezerszer, mert nem az ő ízlése, neki valami az újak tetszenek pl.: Lady Gaga, akkor hallgassa azt. Mert valakinek nem tetszenek az új, vagy a régi együttesek/énekesek, attól még nem gáz a másik.2013. szept. 22. 19:46
1/3 anonim válasza:
Rokkerek szokták itt sajnáltatni magukat, hogy mekkora alterosok, a sok kocsog páwa meg lenézi a normális stílisukat, miközben ők szoktak fikázni mindent amiben nincs hörgés.
2/3 anonim válasza:
Na mert azzal, hogy most leszóltál egy csoportot, te rohadtul értelmes vagy előző válaszoló. Tényleg, te aztán különb vagy.
3/3 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek! Mindenkinek megvan a maga zenei ízlése. Akinek meg nem tetszik, az meg ne hallgassa azt és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!