Miért kell leszólni, ha valaki 15 évesen már nem szűz?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én szűz vagyok még 16 évesen és egyelőre az is maradok. De pl. a nővérem 15 évesen vesztette el és nem bánta meg, sokáig együtt volt még a sráccal. Most 27 éves és a vőlegényével nem rég született kisbabájuk. Csak azt kérdezem, mért olyan nehéz elhinni, hogy valaki 15 évesen már elég érett (mind lelkileg, mind testileg), és már eléggé megbízik a barátjában ahhoz, hogy lefeküdjenek?2013. júl. 26. 15:14
2/8 anonim válasza:
Az emberek már csak ilyenek, szeretnek más dolgával foglalkozni.
3/8 anonim válasza:
Egy valamit tanulj meg: Ha nő vagy, kvára mindegy mit csinálsz a szexuális életeddel, mindig meg fognak szólni. Szóval ennyi erővel akár le is lehet szrni, ki mit gondol :)
4/8 anonim válasza:
Azért szólják le, mert 1. irigyek. 2. mert van élettapasztalatuk. A nagy többség nem érett 15 évesen a szexre, hidd el. Én 14 voltam mikor elveszettem a szüzességem (jó rég volt már) és egyáltalán nem voltam érett, főleg lelkileg. Tehát ha most valaki elém állna, 15 évesen és azt kérdezné, lefeküdjön-e a barátjával, azt mondanám: ne. Mert magamból indulok ki. Nem szólnám le, hiszen én is megtettem, csak éppen túl korán.
5/8 anonim válasza:
Én is 15 voltam mikor elvesztettem, nem bántam meg. másfél évig voltam a sráccal együtt, neki is én voltam az első :)
most vagyok 17 szerintem ez nagyon nem korhoz kötött, ha valaki érett hozzá lelkileg meg testileg és tudja, hogy mik lehetnek a következményei és VÉDEKEZNEK, akkor nincs vele semmi baj
6/8 anonim válasza:
Mert 15 évesen még taknyos gyerek. Függetlenül attól, hogy megbánta vagy sem.
7/8 anonim válasza:
Mert 15 éves gyerek még nem érett sem lelkileg sem testileg a szexre,sok 16 éves sem,és nem irigy vagyok,miért irigykednék,ha nem is bánja meg akkor is elsiette és erre rájön hacsak nem lesz több negatív következménye
8/8 anonim válasza:
és te, kedves kérdező, mi alapján tudod eldönteni, hogy 16 évesen elég érett vagy, mikor még az életed nagy része előtted van, és nem tudod, hogy jelenleg hol tartasz abban a bizonyos érési folyamatban? (24 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!