Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény az epiphone DR-100-ról?

Vélemény az epiphone DR-100-ról?

Figyelt kérdés

Néztem neten videókat stb... eléggé dicsérték de azért itt is megkérdezném, hogy hátha valaki tud valami újjal informálni.

Mondhatom magam kezdő gitárosnak ez lenne az első gitárom( már megtanultam pár dolgot egy MSA vagy milyen "kezdő" gitáron amit kölcsönbe kaptam és most szeretnék magamnak venni egy normálisabbat olcsón)

#zene #gitár #akusztikus #epiphone dr-100
2013. szept. 16. 21:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a fender cd-60? most néztem ez sem annyira drága. vagy valakinek esetleg más ötlete?
2013. szept. 17. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az általad írt Epiphone DR-100 és a Fender CD-60-on kívül még a Cort AD810 amit ajánlani tudok ebben az árkategóriában.

Ezek első gitárnak mind tökéletesen megfelelnek. Nagyon szembetűnő minőségbeli különbség nincs köztük.

2013. szept. 17. 15:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Végül is a cort mellett döntöttem. Köszönöm, hogy megemlítetted :D
2013. szept. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!