Melyik gitár a jobb?
A két LP-100 asnál,csak a szín más,mégis a leírásban minden más.
A nagyon tapasztalt gitárosoktól várom az érveket,véleményeket stb.Ha már az Epiphone nem tetszik,akkor mondd el,hogy miért nem,és ajánlhatsz mást,hasonló árfekvésben.LP testűt szeretnék.
Az első gitárt még kezdésnek sem ajánlanám, gyér konstrukció.
A második kettőnél, csak a leírás szerkesztése más, egyébként tartalmilag ugyan az, értelemszerűen, mivel ugyan arról a gitártípusról beszélünk.
Egyébként ezeket már meg lehet venni kezdésnek, de javaslom, hogy mielőtt fejest ugrasz, nézz szét, menjél be több hangszerboltba, próbálgass, ezt-azt, kérdezgesd az eladók véleményét, és amikor már úgy érzed, kellő információval rendelkezel, kezdj el a használt hangszerek közt is nézelődni, mert hasonló árkategóriában is találni már 1 max. 2 éves jóformán alig használt hangszert, ami ezeknél jobb. Viszont, ha nem vagy biztos a dolgodban, ne menj el úgy használt gitár nézőbe, hogy nincs veled valaki aki ért hozzá, mert sok mindennel át lehet baszni valakit, aki csak annyit lát a hangszerből, hogy szép a színe, meg hogy nem karcos. :D
Egyébként mint írtam egy kezdő gitárost szerintem teljes mértékben ki kell, hogy szolgáljon egy olyan mint a 2.
Nekem az első elektromos gitárom egy Squier Affinity volt, amit használtam közel 4-4,5 éven keresztül, koncerteken is, csak most nemrég vettem egy valamivel komolyabbat.
Egyébként az Affinity nyomott ára ellenére (kb. 45-47 ezer a mostani ára azt hiszem) nyújtott annyit mint egy drágább 60-70 ezres gityó. Egy hibája volt, és azok a silány minőségű anyagok, amiket megevett az idő vasfoga. :D
Tényleg nagyon jó ez a Vintage.Csak az a baj,hogy használtan ami megérné az az ország másik felében van.lehet,hogy gyűjtök eleget,és újonnan veszek egyet.
Tudtok még ajánlani igazán jó Les Paul hangzású kicsit olcsóbb gitárt?
Vélemény? Neten nem találtam sok mindent róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!