Tényleg inspirálnak a drogok?
Figyelt kérdés
Az igazán nagy zenészek mint drogoznak/tak, fűtől LSD- ig sok mindenről hallottam, tudom vannak veszélyei stb példának okáért okk van Sid Barrett(Pink Floyd)
Tehát arra lennék kíváncsi hogy a drogoknak valóban van hatásuk a zenére amit játszol? ihletet is nyersz vagy csak megváltoztatja a stílusát a zenédnek, ha nélküle nem tudsz jó dalokat írni vele sem fogsz? olyanok véleményére lennék kíváncsi akik próbálták már, leginkább arra vagyok kíváncsi hogy 1-2 joint után mi történik, és ha zenélek akkor ez milyen kihatással van rá pontosan.
Nem kérek csak normális véleményeket, jöhet akármi. :P
2009. nov. 4. 17:28
11/11 anonim válasza:
A fűtől kreatív leszek (legalábbis én) hírtelen annyi új ötlet jut eszembe hogy megjegyezni sem bírom, rendszerint el is felejtem őket. :)Múlt héten pl bmx-es videót forgattunk és nem tudtunk semmi újat belevinni , egyik haverom felajánlotta hogy "behív" minket mielőtt nekiállnánk, mondanom se kell az 5 percesnek induló videóból majdnem fél órányi anyag jött őssze ennek a hátrány csupán annyi volt hogy nemvolt türelmünk megvágni és még most sincsen, mind1 a lényeg megvolt :) béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!