Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valahol Barsel környékén...

Valahol Barsel környékén voltunk, a sivatag közepén, amikor a drogok hatni kezdtek. Mi ez a zene?

Figyelt kérdés
hallottam már párszor ezt a számot.nem tudom mi a címe és szeretném letölteni mert a megörülés határán vagyok mindig ez a mondat jár a fejembe.azt tudom hogy a félelem és reszketés Las Vegasban című filmben volt, de nem tom hogy hol tudom megtaláli.aki el tudná küldeni a zenét az irjon privibe.
2009. máj. 31. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem láttam a filmet, de ezek között lehet nagy valószínűséggel.

Ha így nem ugrik be akkor, annyit tehetsz, hogy limewire-vel elkezded letölteni őket és belehallgatsz. Én is így szoktam, gyorsan megvan.

1. Jefferson Airplane - Somebody to Love

2. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 01 - Big Brother & The Holding Company -Combination Of The Two

3. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 02 - Brewer And Shipley -One Toke Over The Line

4. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 03 - Tom Jones -She S A Lady

5. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 04 - The Yardbirds -For Your Love

6. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 05 - Jefferson Airplane -White Rabbit

7. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 06 - Ray Cooper -A Drug Score - Part 1 (Acid Spill)

8. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 07 - The Youngbloods -Get It Together

9. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 08 - Three Dog Night -Mama Told Me Not To Come

10. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 09 - Bob Dylan -Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again

11. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 10 - Time is tight -Booker T

12. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 11 - Perry Como -Magic Moments

13. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 12 - Ray Cooper -Drug Score (Pt. 2 - Aorenochrome, the Devil's Dance)

14. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 13 - Debbie Reynolds -Tammy

15. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 14 - Ray Cooper -A Drug Score (Part 3) - Flashbacks

16. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 15 - Buffalo Springfield -Expecting To Fly

17. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 16 - The Dead Kennedys -Viva Las Vegas

18. Soundtracks - Fear and Loathing in Las Vegas - 17 - Jefferson_Airplane - Somebody_to_Love [vinyl]

19. The Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash

Vagy nézz fel ide itt azt hiszem bele is hallgathatsz:

[link]

2009. máj. 31. 01:48
 2/7 A kérdező kommentje:
húha:) ngyon köszönöm ezt a sok választ...csak nekem a magyar kell:S amiben van egy ilyen szöveg ami így kezdődik."Valahol Barsel környékén voltunk, a sivatag közepén, amikor a drogok hatni kezdtek."
2009. máj. 31. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, akkor ne haragudj... :( sajnálom, de én akkor nem tudok segíteni, mert a filmet nem láttam szóval... :$

De remélem valaki segít, ha más nem a filmhez tartozó fórumon (pl. port.hu ) kérdezd meg vagy ha sokáig nem érkezik válasz írd ki megint a kérdést, hátha akkor valaki észreveszi aki tudja a választ.

2009. jún. 1. 01:38
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm neked:)

de remélem azért valaki ismeri:S:/

2009. jún. 1. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:
megvaaan:D Mr Universe-Denevérország:D juhéj
2009. jún. 2. 12:10
 6/7 anonim válasza:
53%
Üdv, nekem meg van a szám, 8:14 a hossza. Remélem, hogy ezt keresed. E-mail címem: Dani911@freemail.hu , írj rám és elküldöm szívesen. :)
2010. okt. 15. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
2012. márc. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!