Mi a véleményetek Ylvis - The Fox című számáról?
2013. szept. 15. 13:53
1/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon vicces. Zeneileg persze egyáltalán nem nagy szám, sőt... De ötletes, és fülbemászó.
2/12 anonim válasza:
Pár napja meghallgattam, tetszik:)
4/12 anonim válasza:
Szerintem is vicces! És bár zeneileg tényleg nem nagy szám, így is felülmúl egykét felkapott divat "zenét" amik ráadásul komolyan veszik magukat....
5/12 anonim válasza:
Én imádom :)
Kár, hogy még nincs fent a neten karaoke verzió, milyen jót hatee-hatee-hatee-ho-znék! :D
6/12 anonim válasza:
Vicces? Én inkább így fogalmaznék: WTF?!?!?!?!?
Amúgy tényleg nagyon fülbemászó. Nekem az ének tetszik. Tiszta, szép, meg jó. Bár mondjuk ez ma nem számít, egy sapka és egy szemüveg elég ahhoz, hogy kijuss az Eurovízíóra.
Visszatérve a dalhoz: érdekes összehasonlítani a Gangnam style-al, sok a közös vonás. És még valami:
További Ylvis dalok: [link]
7/12 anonim válasza:
Imádom, de vannak még más számaik is, amik nagyon jók, érdemes meghallgatni a többit is :) Elmebeteg poénok, egészen hallgatható, és nagyon fülbemászó zenékkel. Legjobb, kár, hogy csak ilyen kevés számuk van, remélem, lesz több is!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki válaszolt! Még jöhetnek vélemények! :)
2013. okt. 11. 17:18
9/12 anonim válasza:
De ebben mi a rák vicces O.o ne vicceljetek már fordítsátok le magyarra full hülyeség az egész!
10/12 anonim válasza:
"Én elmentem a vásárba...":) 2. voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!