Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Lady Gaga...

Mi a véleményetek Lady Gaga új számáról? (Applause)

Figyelt kérdés

Ha eddig sem szeretted Gagát akkor pls ne írj inkább. : )

Engem először nem igazán fogott meg, kicsit másra számítottam. Nem szólt akkorát, mint amekkorát egy visszatérő számnak kellett volna.. Kicsit egysíkú, nem igazán érvényesül benn Gaga hangja, bár a refrén köbö azonnal beépült az agyamba. A lyrics videó kifejezetten nem tetszik. Mintha nem lett volna semmi ötletük, így unalmukban csaptak egy partyt, páran videóztak, összevágták, rászerkesztették a feliratot és kész. Viszont az official videot nagyon eltalálták, sokat dobott az egyészen. Megvan benn a megszokott különcség és melette a remek design (végre nem úgy néz ki, mint akit összemázolt egy óvodás csoport). ja, és imádom azt a "gaga-hattyút" : ) Tehát összességében sikerült megszeretnem a számot, utolért a party hangulata. : D

Szóóóval nektek mi a véleményetek magáról az számról a lyrics meg az official videoról? : )

2013. aug. 20. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

hatalmasat csalódtam :(( mármint a szám még oké. elmegy.de

én abban a tévhitben éltem,hogy az új albumán jazz számok lesznek (fogalmam sincs hol olvastam már ) és hát nem azt kaptam amire vártam..de ettől függetlenül nem rossz : )

2013. aug. 20. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nem hallottam ilyesmiről... Amúgy nem tartozik a jazz a kedvenc műfajaim közé, de Gagának remekül áll és nagyon illik hozzá a hangja. : )Ha az egész album nem is lesz jazzes, átdolgozásokat talán csinál az új dalokból.
2013. aug. 20. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik XD Nem olyan extrem, mint a tobbi.. En ugy erzem, mintha megkoszonni a rajongoinak, hogy tapsoljak ot.. Marmint, hogy rajongnak erte. Vegulis arrol enekel, hogy a tapsokert el, nem? Szerintem szep gesztus, meg a klip is megfelel ( podium, taps).
2013. aug. 20. 22:52
 4/8 anonim válasza:
78%
Elosszor nem nagyon tetszett, vagyis inkabb valami maabbra gondoltam. De aztan ahogyan egyre tobbet hallgattam, egyre jobban megtetszett, a lyrics video nekem sem tetszik annyira, es mikor megjelent a video klipp, en napokig csak azt a videot neztem, nem birtam betelni vele, egyszeruen annyira eltalaltak az egeszet, van benne egy kis mesztelenkedes, sok tanc, szinek, latvanyossag, egy kis muvesziesseg, orulet, minden ami kell. Szoval imadom. Ma mar az Applause a kedvenc dalom Gagtol. Hihetetlen hogy o mindig kepes valami ujat mutatni. Es bocsi hogy ekezetek nelkul irtam, csak telorol vagyok. :-)
2013. aug. 22. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez lett a kedvenc dalom ! Nagyon bejött , a klip is elég jó , Gagához méltó :) Én mondjuk betegebbre számítottam ! Igazi bulis zene :D
2013. aug. 24. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
amúgy lesz jazz albuma, vagyis Tony Bennett albumán fog közreműködni
2013. aug. 26. 02:48
 7/8 anonim ***** válasza:

első vagyok : )

Akkor jól tudtam

2013. aug. 27. 15:04
 8/8 anonim válasza:
Elképesztően jó szám, és a videoklipp is nagyonjo :) Ezért is fog Gaga sokáig fennmaradni mert tud újitani
2013. aug. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!