Miért van mindenki annyira oda az új Avenged Sevenfold albumért?
Mindenhol azt olvasom,hogy ez a karrierjük legjobb albuma,jajj a Metallica elbújhat mögöttük stb...Őszintén szólva most hallgattam végig az egész albumot,hát a címadó nótán kívül az összes többi egy sablonos erőltetett fos.Van egy nóta a This Means War ami kb egy vizesített verziójú Sad But True.Ha már itt vagyunk, úgy az egésznek albumnak olyan szaga van mintha a Black Albumot akarták volna újraírni.
Most írhatják a kis iskolás A7X fanlányok,hogy "ha nem tetszik ne hallgasd,,írj jobbat"remélem ilyenből kevés lesz =)
abból a kérdésből, hogy miért van mindenki annyira oda az új albumért mégis hogyan jutottatok el odáig, hogy az egyik bandatagot ócsároljátok, véleményezzétek?
kedves kérdező! ha a fejed tetejére állsz és úgy mászol mount everestet, jimmy sullivan akkor is egy igen jellegzetes személyiség lesz a rocktörténelemben és ha tetszik ha nem, akkor is a legjobb dobosok közé sorolják, valamint "sajnos" tényleg nagy szerepet játszott a zenekarban, mivel dalokat írt, vokálozott, zongorázott, dobolt, alapítótag volt. ezen kár fennakadni, ez van, fogadd el, kész.
kedves rajongók! attól független, hogy elég nagy a7x rajongó vagyok én is, az új album tényleg nem sikerült túl fényesen. aki hallgat rajtuk kívül mást is (metallica, gnr, de már felsorolták páran az új album "ihletőit") tudja és elfogadja, hogy igen sok az ismerős hangzás... ettől független viszont nem kell leírni egy bandát. egyik album így, másik úgy sikeredik, reméljük a következőben visszatérnek a korábbi megmozdulásaikhoz.
19/L
én igenis szeretem a bandát és nem vagyok csőlátású, elfogult..stb.
úgy gondolom, fantasztikus zenét csinálnak. az új albummal nem vagyok megelégedve, nem olyan jók rajta a számok, mint a Nightmare című albumon. elismerem. és akkor mi van?
Shadowsnak brutál jó hangja van, meg sem közelíti a Metallica énekese.
én is utálok egy csomó zenekart, színészt, filmet..stb mégsem kezdem el fikázni. az A7X-et nagyon sokan szeretik. ha tetszik, ha nem. semmi nem fog változni attól, hogy te utálod őket, de attól sem, hogy én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!