Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van mindenki annyira...

Miért van mindenki annyira oda az új Avenged Sevenfold albumért?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom,hogy ez a karrierjük legjobb albuma,jajj a Metallica elbújhat mögöttük stb...Őszintén szólva most hallgattam végig az egész albumot,hát a címadó nótán kívül az összes többi egy sablonos erőltetett fos.Van egy nóta a This Means War ami kb egy vizesített verziójú Sad But True.Ha már itt vagyunk, úgy az egésznek albumnak olyan szaga van mintha a Black Albumot akarták volna újraírni.

Most írhatják a kis iskolás A7X fanlányok,hogy "ha nem tetszik ne hallgasd,,írj jobbat"remélem ilyenből kevés lesz =)

2013. szept. 11. 18:34
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
80%

abból a kérdésből, hogy miért van mindenki annyira oda az új albumért mégis hogyan jutottatok el odáig, hogy az egyik bandatagot ócsároljátok, véleményezzétek?

kedves kérdező! ha a fejed tetejére állsz és úgy mászol mount everestet, jimmy sullivan akkor is egy igen jellegzetes személyiség lesz a rocktörténelemben és ha tetszik ha nem, akkor is a legjobb dobosok közé sorolják, valamint "sajnos" tényleg nagy szerepet játszott a zenekarban, mivel dalokat írt, vokálozott, zongorázott, dobolt, alapítótag volt. ezen kár fennakadni, ez van, fogadd el, kész.

kedves rajongók! attól független, hogy elég nagy a7x rajongó vagyok én is, az új album tényleg nem sikerült túl fényesen. aki hallgat rajtuk kívül mást is (metallica, gnr, de már felsorolták páran az új album "ihletőit") tudja és elfogadja, hogy igen sok az ismerős hangzás... ettől független viszont nem kell leírni egy bandát. egyik album így, másik úgy sikeredik, reméljük a következőben visszatérnek a korábbi megmozdulásaikhoz.

19/L

2013. dec. 28. 23:16
 42/48 anonim ***** válasza:
76%

én igenis szeretem a bandát és nem vagyok csőlátású, elfogult..stb.

úgy gondolom, fantasztikus zenét csinálnak. az új albummal nem vagyok megelégedve, nem olyan jók rajta a számok, mint a Nightmare című albumon. elismerem. és akkor mi van?

Shadowsnak brutál jó hangja van, meg sem közelíti a Metallica énekese.

én is utálok egy csomó zenekart, színészt, filmet..stb mégsem kezdem el fikázni. az A7X-et nagyon sokan szeretik. ha tetszik, ha nem. semmi nem fog változni attól, hogy te utálod őket, de attól sem, hogy én szeretem.

2014. jan. 16. 22:23
 43/48 anonim ***** válasza:
57%
Én csak egy dolgot kérdeznék: Ha valami nem tetszik, akkor minek foglalkozol vele?
2014. jan. 17. 23:27
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
(előző: azért foglalkoznak vele mert szeretnék megérteni hogy mások miért szeretik...szerintem) Egyébként én imádom a Metallicát meg stb. és szerintem a Hail to the King egy jó album. Nagyon jó album. Sokan azt írják hogy lopnak de csak ugyan azt a hatást keltik...ami azért nem egy egyszerű dolog. És lehet az Avenged Sevenfold nevű albumot, "Fehér-albumnak" hívni, meg a sad but truehoz hasonlítani a this means wart de attól ez nem lopás. A legrosszabb indulattal is ez max utánzás(a zene fejlődésének alapja). Kétségtelen hogy nem olyan jó mint a Nightmare...Ez kicsit olyan mint pl a gyűrűk ura, meg a hobbit trilógia. Jó az új is de...értitek szerintem. Én nem csalódtam ebben az albumban, pont erre számítottam.
2014. jan. 19. 01:40
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, de amint választ kap egy rajongótól egyből elkezdi inzultálni és nem tartja tiszteletben a véleményét.
2014. jan. 19. 16:38
 46/48 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kedves kérdező tudja - e, hogy az A7X és a Metallica tagok személyesen is ismerik egymást és jóban vannak egymással. Szerintem a This Means War című számmal az a helyzet, hogy megkérdezték előtte a Metallicát, hogy felhasználhatnak - e belőle elemeket. Amúgy szerintem is a legújabb albumuk a legjobb, valahogy eddig ez nekem a leg hard rockosabb, hogyha lehet ilyet mondani.
2014. okt. 31. 19:16
 47/48 anonim válasza:
Ja és hogyha tényleg csórás történt volna nem hiszem, hogy a Metallica mindezt szó nélkül hagyta volna...És én nem tudok olyan interjúról, amiben a Metallica egyáltalán nyilatkozik az A7X új albumról.
2014. okt. 31. 19:19
 48/48 anonim ***** válasza:
Kérdező te ostoba buta gyerek. Ez az album előre meg lett mondva, hogy azért készül, hogy a NAGYok előtt tisztelegjenek: magyarul szándékosan tele van Guns, Metallica, Iron Maiden "nyúlásokkal". Egy album miatt mocskolsz egy bandát, ami mint mondtam, azért készült mert. Kritizáld a City of Evil alapján, egyből más a helyzet, igaz? Vagy a Self-titled album alapján, vagy bármely másik alapján. Itt az új Stage album is, igaz már egy éves az is, na de meghallgatnám így 2017 végén is a fanyalgásodat, ami teljesen alaptalan, ugyanis ilyen sokrétű és okos zenét játszó bandát nem tudnék most mondani neked, akik 40 év alatt vannak. A Five Fingers meg vicc is velük egy lapon említeni, de ha te ezt komolyan gondoltad, akkor gratulálok, valami gond lehet a füleddel.
2017. dec. 9. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!