Miért van mindenki annyira oda az új Avenged Sevenfold albumért?
Mindenhol azt olvasom,hogy ez a karrierjük legjobb albuma,jajj a Metallica elbújhat mögöttük stb...Őszintén szólva most hallgattam végig az egész albumot,hát a címadó nótán kívül az összes többi egy sablonos erőltetett fos.Van egy nóta a This Means War ami kb egy vizesített verziójú Sad But True.Ha már itt vagyunk, úgy az egésznek albumnak olyan szaga van mintha a Black Albumot akarták volna újraírni.
Most írhatják a kis iskolás A7X fanlányok,hogy "ha nem tetszik ne hallgasd,,írj jobbat"remélem ilyenből kevés lesz =)
15:34
Ne magadból induljál ki :D Feltettek okkal egy elég rendhagyó és kicsit polgárpukkasztó kérdést,várható volt a sok retardált érkezése :D
Tájékozottnak látszik a témában szóval én nem kételkedek benne,hogy tudja miről beszél.Neked viszont fogalmad sincs az egészről és csak járatod a szád ahelyett h kész érveket hoznál.Az egyetlen aki járatja magát az te vagy :D
Egyébként nem is tudok mit hozzá tenni,kérdezőnek szinte mindenben igaza van.
Nem tűnik idegesnek? Nem láttátok, mit művelt privátban.
Csakazért sem írom le hogy mivel foglalkozom, és hogy hol és milyen körökben mozgok, ezt már megtanultam, hogy rossz ötlet... De erre a dologra pont jóval nagyobb rálátásom van, mint az emberek kb 96%-ának. És most nem fogok kitérni a kritikaelméletbe, de azt elmondhatom, hogy az eladási mutatók igazolják a dolgokat.
Támadhattok falkában, én attól még nagyon jót derülök a kérdező ostobaságán (meg azon amiket privátban írt, mert akkora király hogy itt nem merte :)) és egyben jelezném, hogy én itt és most befejeztem. Ragozhatjátok még, mindenkinek jogában áll bizonygatni a saját primitivizmusát, nekem nem szerepel a további céljaim között az ezen a szinten maradás.
Mindenki azt mond amit akar,itt az interneten lehetsz Nobel díjas asztrofizikus is névtelenül.Tudatlanságodat bizonyítja,hogy egyetlen épkézláb ténnyel nem tudsz szolgálni,csak a szádat jártatod.És,hogy jönnek ide az eladási mutatók?Itt nem arról van szó,hogy kinek kelt nagyobb mennyiségben az albuma,hanem sokkal fontosabbról:arról,hogy manapság bárki újra felvehet egy albumot anélkül,hogy valaki ebbe belekötne.Semmi köze nincs itt a dolgoknak az üzlethez.Még ha erről is lenne szó,kétlem,hogy a hail to the kingből 15 év után is 1 hét alatt 5-6 ezer példány fogyjon,nem,hogy elérné a 20 millió album/kopf státuszt.Lefogadom egy piti öltönyös üzletembernek készülsz aki minél többet akar kaszálni mások kemény munkáján.Sajnállak,hogy semmi becsület sem szorult beléd.
U:I , nem tudom milyen privát üzenetekről beszélsz én nyíltan szeretek "párbajozni" , biztos összekeversz valakivel.Megértem,hogy nem akarod bemásolni az úgynevezett "privát levelezésünket",mivel ezzel is csak magadat ásnád alá,hogy a mocskos hamisítási módszereiddel megpróbálsz engem pocskondiázni.
Jajj te kérdező... 1.a Metallicaból aki elhunyt, csak egy sima basszgitáros volt, talán zeneileg a leg jelentéktelenebb tag, a Rev pedig az a7x-en belül adott valami mást is ami most eltűnt.
2.Megadeath-Trust....:D kemény 2 hang egyezés van a két számban
Overkillt szereted? Amikor elkészült a Bring me the Night című számuk akkor is lenyomtad ezt a műsort?
"1.a Metallicaból aki elhunyt, csak egy sima basszgitáros volt"
Gratulálunk,rajtad nevet az egész zenei világ.Rev egy semmi Cliffhez képest.Több százmilliószor többet tett le Cliff az asztalra mint bárki más az A7Xből,az összes tag egybevéve nem ér annyit zeneileg mint Cliff. Sima basszusgitáros?
http://www.youtube.com/watch?v=6O9zMnwD65Q
Elég a nézettségre vagy a likeok számára tekinteni és már is tudjuk,hogy az emberek nem lennének kíváncsiak egy átlagos basszus gitárokra aki csak az Ac/Dc féle primitív basszus témákat játssza.De a legjobb ha végignézed.
Ezek a tipikus elvakult Avenged Shitfold fanok hölgyeim és uraim,semmit sem tudnak más korszakalkotó zenekarokról,legendákat ócsárolnak bármi áron csak,hogy védjék azt a förtelmes mocskos pózer bagást.Diot vagy a Black Sabbathot,sőt Randy Rhoadsot mert ő is csak egy sima gitáros volt,vagy Dimebagot mikor kezditek el szidni?Sőt,hibáztassátok Chuck Schuldinert amiért az avenged nyúlta le az Ő riffjét.Vagy már az is lassan bűnös lesz aki felelős az egész metál színtér kialakulásáért.
2 hang?Ülj dobok mögé öcsi és tanuld meg a két introt de szerintem ha nem lennél ennyire botfülű hallanád az egészet.Túl nagy porondra emelitek ezt a The Revet de nem tudom mire.
http://www.youtube.com/watch?v=jeN7AxTxoy8
Komolyan erre ez a nagy felhajtás vagy itt csak bemelegít?Gene Hoglan meg bújjon el mi?Ez már komolyan szánalmas amit művelnek itt az avengedesek. Ilyenekről kellene írniuk a Metal Hammer kiadóinak , mert ez már címlapra illő "Cliff csak egy átlagos basszusgitáros volt,a legjelentéktelenebb tagja a Metallicának" Komolyan szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!