Miért van mindenki annyira oda az új Avenged Sevenfold albumért?
Mindenhol azt olvasom,hogy ez a karrierjük legjobb albuma,jajj a Metallica elbújhat mögöttük stb...Őszintén szólva most hallgattam végig az egész albumot,hát a címadó nótán kívül az összes többi egy sablonos erőltetett fos.Van egy nóta a This Means War ami kb egy vizesített verziójú Sad But True.Ha már itt vagyunk, úgy az egésznek albumnak olyan szaga van mintha a Black Albumot akarták volna újraírni.
Most írhatják a kis iskolás A7X fanlányok,hogy "ha nem tetszik ne hallgasd,,írj jobbat"remélem ilyenből kevés lesz =)
http://www.youtube.com/watch?v=xRyl_p1z9Nw
Akik nem tudnák miről beszélek , 2 perc 23 másodperc.
De egyébként minden értelmes ember (tehát nem az elvakult csőlátású avenged sevenfold fanok) látja,hogy mi folyik itt és nem csak az én csőrömet bas$za a dolog,több cikkben is olvastam pl
mindenki azzal magyarázza ezt a vissza esést,hogy jajj Rev halála,mindenhol ezt olvasom.Kit érdekel?Jó ez talán kicsit erős volt,de az A7X nem csak belőle állt,volt még ott rajta kívül 4 tag akik elvileg zenészek/dalszerzők.Metallica Cliff halála után még képes volt megírni azt a remek And Justice for All albumot és a Fekete albumot is!Nem volt náluk visszaesés,sőt.De még vagy 100 ilyen példát feltudnék sorolni.Ezek szerint az Avenged Sevenfold igazából futhatott volna THE REV néven is mivel a többi tagnak nincs túl sok kretivítása,ahhoz viszont nagyon jól értenek,hogyan kell másoktól riffeket,dobalapokat lopkodni,taps Synysternek és a többinek!
Egyébként a cikkben azt írja,hogy a Shepard of fire intrója az Metallica Enter Sandmanére hasonlít,nos én mondok egy sokkal jobb példát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!