Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van mindenki annyira...

Miért van mindenki annyira oda az új Avenged Sevenfold albumért?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom,hogy ez a karrierjük legjobb albuma,jajj a Metallica elbújhat mögöttük stb...Őszintén szólva most hallgattam végig az egész albumot,hát a címadó nótán kívül az összes többi egy sablonos erőltetett fos.Van egy nóta a This Means War ami kb egy vizesített verziójú Sad But True.Ha már itt vagyunk, úgy az egésznek albumnak olyan szaga van mintha a Black Albumot akarták volna újraírni.

Most írhatják a kis iskolás A7X fanlányok,hogy "ha nem tetszik ne hallgasd,,írj jobbat"remélem ilyenből kevés lesz =)

2013. szept. 11. 18:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként mikor először hallottam én is kicsit viccesnek éreztem a dolgot de azon kapom magamat hogy ezeket a "copykat" sokkal többet hallgatom. M. shadows véleményem szerint a világ legjobb énekese és Syn soloi ezerszer jobbak mint a Metallicáié és szerintem minimum egy Slashel egyenrangú gitárosnak számít a modern rock zenében..
2013. szept. 16. 19:01
 12/48 A kérdező kommentje:
Meg egyébként az Unholy Confessions riffjét csórták a Deathtől de ez szerintem eléggé köztudott D:
2013. szept. 17. 23:52
 13/48 anonim ***** válasza:
46%
kérdező, nevetséges vagy.
2013. szept. 18. 00:52
 14/48 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező, csak privát üzenetben tudsz mocskolódni? Ostoba állat. :)
2013. szept. 18. 21:34
 15/48 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=xRyl_p1z9Nw

Akik nem tudnák miről beszélek , 2 perc 23 másodperc.

2013. szept. 18. 21:34
 16/48 anonim ***** válasza:
57%
Erős túlzás hogy lopták... egyszerűen ugyan az a technik. Olyan ez mint azt mondani hogy a hail to the kinget lopták az ac/dc-től
2013. szept. 18. 22:07
 17/48 anonim ***** válasza:
57%
Bár kétségtelen hogy innen merítettek ihletet de ha még azt is mondod hogy lopták az intro riffet attól még az unholy confessions nagyon jó szám.
2013. szept. 18. 22:09
 18/48 A kérdező kommentje:

De egyébként minden értelmes ember (tehát nem az elvakult csőlátású avenged sevenfold fanok) látja,hogy mi folyik itt és nem csak az én csőrömet bas$za a dolog,több cikkben is olvastam pl

[link]

mindenki azzal magyarázza ezt a vissza esést,hogy jajj Rev halála,mindenhol ezt olvasom.Kit érdekel?Jó ez talán kicsit erős volt,de az A7X nem csak belőle állt,volt még ott rajta kívül 4 tag akik elvileg zenészek/dalszerzők.Metallica Cliff halála után még képes volt megírni azt a remek And Justice for All albumot és a Fekete albumot is!Nem volt náluk visszaesés,sőt.De még vagy 100 ilyen példát feltudnék sorolni.Ezek szerint az Avenged Sevenfold igazából futhatott volna THE REV néven is mivel a többi tagnak nincs túl sok kretivítása,ahhoz viszont nagyon jól értenek,hogyan kell másoktól riffeket,dobalapokat lopkodni,taps Synysternek és a többinek!

2013. nov. 18. 22:28
 19/48 A kérdező kommentje:

Egyébként a cikkben azt írja,hogy a Shepard of fire intrója az Metallica Enter Sandmanére hasonlít,nos én mondok egy sokkal jobb példát :)

http://www.youtube.com/watch?v=61VSkYLragA

2013. nov. 18. 22:31
 20/48 anonim ***** válasza:
74%
Úgy tűnik nem csak az Avenged Sevenfold-ot, de a Metallicát is csak felületesen ismered. Ciki vagy.
2013. nov. 19. 05:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!