Engem idegesít, mikor egy 5 éves dalt réginek neveznek. Egy 5 éves dalt már nem is hallgattok?
Én sok olyan zenét hallgatok, ami akár már 30 éves, de hallgatom a mai kor zenéit is. De mivel hallgatok régi slágereket is, furcsának találom, mikor valaki egy 5 éves dalt réginek nevez, és ezt olyan negatív értelemben teszi (pl. volt gimis osztálytársam, de sokszor találkoztam ilyen esettel máskor is).
Ti hogy vagytok ezzel? Most biztos valaki ideírja, hogy a mai zeneipar, stb., és én is tudom, hogy ma már nem olyan már a zenészek helyzete, mint régen, és ez biztos megváltoztatta a közönség hozzáállását is. Úgyhogy nem egy ilyen összefoglalót szeretnék olvasni, ahol valaki leírja, hogy más emberek mit tartanak réginek, vagy szidja a mai zeneipart, hanem konkrétan a Ti véleményetek érdekel.
http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8
Az ilyen nóták mindig hallhatatlanok :D
Aki először hallgatja annak olyan mintha teljesen új lenne.
Az én véleményem az, hogy hülyeség egy szám korát nézni. A zene nem olyan mint mondjuk a kenyér, hogy lejárjon a szavatossága. Inkább mint egy jó bor, ami évről évre egyre jobban beérik.
Persze ez nem azt jelenti hogy nem hallgatok (a saját ízlésemnek megfelelő) mai zenét, hanem azt, hogy a régiek is lehetnek ugyan olyan jók, sőt...
A lényeg, hogy a zenénél nem a kor, hanem a minőség számít. Szerintem...
Kösz mindenki válaszát!
3.: Ezt hogy érted, vagy kinek mondod?
4.: Igazad van, és teljesen egyetértek, de ha már réginek nevezünk valamit, akkor az ne 5 éves legyen szerintem.
Persze. Én se az öt éves zenéket nevezném réginek. Még a 10 éveseket se. Egyáltalán nem is figyelem a zene korát :D
#3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!