Ti milyen zenéket hallgattok? Linkelnétek egy párat vagy írnátok előadót, címeket?
Figyelt kérdés
Sok zeném van, de kezdem őket unni, és nincs mit hallgatnom. A nickelback, guns n roses, evanescence a kedvencem. Ha valaki tudna ezekhez hasoló előadót,szívesen meghallgatom. De jöhet bármilyen..:D2013. aug. 28. 11:07
1/6 anonim válasza:
rammstein,finntroll,ACDC, paddy and the rats
ezek nagyon jók sztem :D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, meghallgatom őket:D
2013. aug. 28. 11:41
3/6 anonim válasza:
#1 +1
Ezeken felül még Korpiklaani, Turisas, Accept, Sabaton, Doro, Nightwish, Hammerfall, Guns'n Roses, Ossian, Road...
4/6 anonim válasza:
Meg még egy kis Airbourne, Ensiferum meg Dalriada.
5/6 anonim válasza:
My chemical romance, 30 seconds to mars, Rise against, Foo fighters, Joy division, Pencey prep, Green day, Paramore, Linkin park, Sleeping with sirens, Of mice cmen, Bring me the horizon, The Misfits.
Amiket te felsoroltál én is szeretem, anno Nickelbackkel kezdődött a zenei ízlésem kialakulása vagy mi :D
6/6 A kérdező kommentje:
Én eddig pop zenét és rappet hallgattam, de ezeket meguntam, és most kezdek áttértni a rockra. Köszönöm a válaszokat! :D
2013. aug. 28. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!