Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Véleményetek erről a zenémről?

Véleményetek erről a zenémről?

2013. szept. 7. 13:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Szóval rappelni akarsz úgy, hogy le kell érvelni a másikat ?
2013. szept. 8. 00:11
 22/30 A kérdező kommentje:

Ha bárkit érdekel van egy új számom :

http://www.youtube.com/watch?v=siicxmrkU20&feature=youtu.be

:D

2013. szept. 8. 09:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Íííííí.... hát, soso. Nekem inkább egy József Attila - Tiszta szívvel betörök lightosabb verzió, mintsem rap.

Másrészt meg : "sokan örülnének ilyen baráti kéznek"

Hát, én például nem biztos, ha:

"nem érdekel a szavad nem érdekel engem semmi"

meghogy

"nem érdekel hogy nézel nem érdekel hogy miért"

Tudom, hogy mit akarsz mondani, de ez ilyen megfogalmazásokban szerintem elég nagy szélsőség.

Az "engem így lehet szeretni" dolgot elég sok mindenre rá lehet húzni, csak nem biztos, hogy épülni fogsz azzal.

Hogy egy példát mondjak, a vizsgáztatód elé is kiöltözöl és köszönsz neki, mégha tudod is, hogy esetleg megszivat a kérdéseivel... :/

Amúgy meg ez a műfaj már szerintem amúgy is eléggé telített a sajnálkozós, depressziós, "engem utál mindenki, de nem érdekel és ß@rok bele mindenbe" számokkal, és sajnos - ÉN személy szerint - ebben se látok különbet.

Úgyhogy én még mindig ott vagyok, hogy az első számod az, ami még életképes.

2013. szept. 8. 11:02
 24/30 A kérdező kommentje:

"sokan örülnének ilyen baráti kéznek"

Olyannak aki becsületes, és a szava szent, ez erre vonatkozik.

"nem érdekel a szavad nem érdekel engem semmi"

"nem érdekel hogy nézel nem érdekel hogy miért"

Ez a lenéző, és olyan embereknek szól, akiknek az ember általában meg akar feleni, itt azt fejtem ki, hogy nem akarok senkinek megfelelni, és senki szava nem érdekel, nem leszek más azért, hogy megfeleljek az embereknek. Ennek csak ennyi a mondanivalója. Az sem érdekel, hogy kínai a ruhám, és kopott a cipőm, nem érdekel senki véleménye, ha ez alapján ítél meg, röviden ez a lényege.

2013. szept. 8. 11:13
 25/30 anonim ***** válasza:

Ezt értem, viszont amit hiányolok, hogy ez nincs kellő pontossággal kifejtve.

Mert nézhetem így-is, nézhetem úgy-is.

És mint írtam, amilyen szinten ezzel a témával telítve van ez a műfaj, ha nincs a dologban valami olyasmi, amire azt mondom : "NA, ezt még tényleg nem írta le így más", akkor nem tud másra gondolni az ember, minthogy a fajtáját már megint kollektíve leférgezik, és ez azért kérlek, nem így van, és ennél sokkal-sokkal-sokkal, milliószor összetettebb és árnyékoltabb a dolog.

És vedd számításba, hogy ebben a világban valamilyen szinten mindig meg kell majd felelni, MAGAD miatt is.

Nem a plázacicákról van szó, hanem én se állok pl. szivesen olyannal szóba, aki szakadt farmert húz, és a szlengen kívül nem ismer más nyelvi szintet, és nem is akar.

És szerintem már eddigi életed során sokan mások is már megfeleltek neked, mégha így kapásból nem is jutna eszedbe, és lehet hogy sokat köszönhetsz az efféle megfeleléseknek, szóval márcsak ha úgy tekintjük is, illik ebből visszaadni.

2013. szept. 8. 11:24
 26/30 A kérdező kommentje:
Értem mit szeretnél mondani. Én az igényeimnek megfelelően öltözök, próbálok a stílusomhoz igazodni, de sosem fogom azt hallgatni, amit más (zenében) vagy olyan ruhát felvenni ami divatos, azért mert a megfelelési kényszer azt diktálja. Nem érdekel ha nem beszél velem senki, én önmagam maradok bármi áron, mert az egyéniség a lényeg, nem a tucat, és nem az, hogy egy másolat legyek.
2013. szept. 8. 11:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Világos, persze, ez a megfelelési kényszer már nem természetes.

Viszont szerintem egyenlőre jobb lene, ha úgymond kicsit könnyedebb és egzaktabb témákat választanál, mint amikről pl. az első kommentjeim közt írtam. Pl.: egy foglalkozás vicces körülírása, vagy Te magad kitalálsz egy történetet vagy olyasmit, ami valójában egyébként nincs (ilyen pl. Emil RuleZ-től a Nagyfenekű Nők Napja, igaz az nem rap), vagy veszel már egy kész munkát, és azt írod/figurázod át más, vicces témára, parafrázist/paródiát csinálsz róla...

...a lehetőségek végtelenek.... ;) főleg, ha már a nyelvi felkészültséged megvan rá

2013. szept. 8. 11:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem szívesen csinálok ilyen poénos számot, ahol valamit kifigurázok. Komolyabb témákban írnék. De nem nagyon tudom milyen jellegű lesz a következő. Valami nagyon eltérő kellene. Nagyon eltérő téma, de mégis komoly.
2013. szept. 8. 11:48
 29/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy komolyabb témákban írnál, de egyenlőre ezek a számok és a vélemények - mivel más is írt (nemcsak én) - azt mutatják, hogy nem vagy rá felkészülve - sem technikailag, szerintem meg sem ismeretekben.

A szlenges szókincsed mondjuk (amit a szösszenetünk alatt is észrevettem) biztos nagyobb, mint az enyém, de talán egy kis fokozatos ismeretgyűjtés sem ártana, meg tapasztalatszerzés, mielőtt tényleg egy komoly témáról akarsz írni. Illetve azért egy magasabb nyelvi szinten sem árt képezni a szókincsed.

Addig meg azért, egyaránt a szintentartáshoz és a technikai fejlődéshez, hogy jól tudj bánni a már meglévő szavakkal, kifejezésekkel, szórenddel, hangsúlyozással, szófordulatokkal, MARHÁRA DE gyakorolni kell, gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni, és azt így szerintem csak könnyedebb témákkal tudnád megtenni.

Az ihletet pedig ne várd, mert az egy marha bizonytalan vendég. Van, akit csak egyszer elönt, az persze rohadt jó érzés tud lenni, de amúgy a művészetben, irodalomban, zenében, igaz ez akár a szlengesebb/közvetlenebb műfajokra is, SENKI SEM ERRE ALAPOZ (aki viszi valamire).

Ez persze azért nem zárja ki a költői válságot - van olyan is. De azon is túl lehet lendülni.

2013. szept. 8. 14:23
 30/30 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=smLSzchaQoE&feature=youtu.be

Egy új zeném, ez a reggeli buszozásról szól ! :D

2013. szept. 14. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!