Véleményetek erről a zenémről?
Egyáltalán nem "oltogatósra" gondoltam, az egyrészt így ismeretlenül nagy pofátlanság és bunkóság lenne tőlem... meg annak nincs sok értelme... Bár igazad van, lehet azt jól is csinálni (ld.: Epic Rap Battles sorozat a YouTube-on).
De mindjárt kezdem is privátban, akkor meglátod, hogy milyenre gondoltam! (10-15 percen belül talán összejön ;)
EZMIEZ? =(
"Mostantól minden új "zenédet" ide fogod linkelgetni"
Hát ez furi! Én pl. egy anonim kérdés feltevőjét egyáltalán nem tudnám meghatározni, nemhogy tudjam, hogy még milyen kérdéseket írt ki, bár lehet, csak én nem vagyok ilyen hacker.....
...bár oké, igen, ha valóban linkelt már, akkor egy előző linkje alapján már beazonosítható... oké már világos.
Viszont az nem, hogy a >kérdésfeltevés< lehetőségével való élést miért kell megszólni!
Azt, hogy >rossz<, vagyhogy netán >nagyon rossz<, meg lehet máshogy, építő kritikaként is fogalmazni, okokat felsorolva, minthogy csak nagy "szellemesen" a zenét idézőjelek közé teszed olyasvalamit megkérdőjelezve, amivel még egész nyugodtan élhet az illető...
És egyébként vannak itt az oldalon ennél sokkal szemtelenebb dublikációk is a kérdések között, ahol a kérdésfeltevő nem volt rest 6× megismételnie önmagát.
! IRÁNY ODA REKLAMÁLNI !
"egyébként pedig kitűnően érvelek"
Ajjaj! :( Bocs, de ez azért szintén nem kellett volna, és nem volt fair!
Az illemhez hozzátartozik egyfajta mértékletes szerénység is, illetve azt is mondhatjuk, hogy a dicsekvésnek is van egyfajta határa.
Te inkább már itt átmentél kérkedésbe. És én személy szerint ilyen helyzetben akkor se vágnék fel ilyesmikkel, ha vitaversenyeket nyertem volna. :=/
Amúgy témán kívül, ha valóban jó vitakészséget érzel magadban, szívesen kiállnék ellened egy baráti érvelős párbajban 1-1 tételmondtat erejéig.
Nade összefoglalva : provokálni semmikor sem jó! Mert most pl. joggal fogja felkapni a vizet a II. kommentelő... (igaz, én is rátettem a tűzre)
"Amúgy témán kívül, ha valóban jó vitakészséget érzel magadban, szívesen kiállnék ellened egy baráti érvelős párbajban 1-1 tételmondtat erejéig."
Apropó, ha gondolod, akár egyszerre két dolgot összevonva folytathatjuk a társas rappet disputában! :D Na?! Mit szólnál egy ilyenhez?! XDDD Két műfajt egyszerre??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!