Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen Epiphone Les Paul...

Milyen Epiphone Les Paul gitart erdemes venni?

Figyelt kérdés

Szeretnem megtudni hogy az Epiphone Les Paul 100 elektromos gitár megeri e az arat ?

Mert szeretnek egy Les Paul gitart de nem vagyok abban a helyzetben, hogy 100 ezret adjak gitarert es foleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy gibsont vegyek.

2009. nov. 1. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Vegyél Cortot. Én nemrég vettem egy Z44-est és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A Cort ráadásul sokkal jobb ár-érték arányt kínál.
2009. nov. 1. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én inkább az Epiphone gitárt venném meg, kinézetre is jobb a cortnál szerintem, és nemhiszem hogy valamivel is kevesebbet tudna:) Amúgy ha 100ezer forint helyett véletlenül van 130ezred, ajánlom a Schectert, tavaly annak volt a legmagasabb az ár/érték mutatója, meg sok híres ember is használ Schectert, és elérhető áron vannak.. Ha az nem jönne be, akkor szerintem az Epiphone-al is jól jársz nagyon, az árát simán megéri, ugyanaz mint a Gibson Les Paul, csak nem az Usában rakják össze hanem a távolkeleten. Ha még veszel hozzá később talán egy Duncan vagy egy EMG pickupot isten leszel vele;):D
2009. nov. 2. 07:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok koszonom a valaszt meg arra lennek kivancsi hogy az epiphone gitarok kozul mit ajanlanatok ??

(100 ezernel lehetoleg kevesebb legyen mert annyit nem adok gitarert inkabb gyujtok gibsonra :D )

es hogy hol lehet kapni es menyiert ?

2009. nov. 2. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha mindenképp Epiphoneat akarsz venni, ennyi pénzért az LP Studio Deluxe, vagy az LP Studio Gothic lehetne szerintem a legjobb.

De nem véletlenül említettem a kicsit kisebb Cort márkát. Gyakorlatilag ugyanezt a gitárt megkaphatod, csak kicsit modernebb formával és EMG hangszedőkkel. És mindezt egy húszassal olcsóbban.

De ne én döntsek helyetted.

2009. nov. 2. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és milleniumhangszer.hu-n néztem 92.000-ért mindkettőt. De jobb helyeken lehet, hogy olcsóbb.
2009. nov. 2. 20:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Sokat segitettetek. Ugyan meg gondolkoznom kell par napot, de igy azert mar egy kicsit konnyebb lesz a dontes :)
2009. nov. 4. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
nagy tévedés amit itt írnak a Cort-ok tömeg gyártott hulladékok!! nehogy vegyél!! nagy hiba ! tapasztalat alapján mondom... egy epiphone semmiben sem hasonlitható egy szaros cort-hoz...
2011. jún. 8. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg ezt!Ha kezdő vagy és olcsón akarsz használhatót akkor ajánlom! [link]
2011. júl. 26. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van:D jól levitték az árát :o de raksz bele egy emg-t, és nagyonmetál:D
2011. júl. 27. 01:19
 10/10 anonim válasza:

Szerintem megéri az árát,mert mind kinézetre ,mind hangzásra nagyon jó gitárok, kézre esik, és a hanga is fantasztikus. Én sem szeretnék százezret kiadni egy gitárért, de alatta is lehet nagyon szép gitárokat találni. Amit én kinéztem az egy Epiphone Les Paul 100 Ebony Black, 72.000 Ft-ért. Az az 100 ezer alatt van.

A Muziker-ben például nagy a választék, bővebben szétnézhetsz árakban is.

2014. aug. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!