Erdemes e megvenni egy epiphone 100 eb gitart 60 ezerert? Mennyire megbizhato? Kenyelmes? Es milyenek a pick up ok?
Egy epiphone 100 eb. Az erdekelne hogy ez a gitar meger e 60 ezret masodik gitar lenne az elso sima strato 12 eves noname sima pick up okkal szerelve ! itt a link
ha valkinek van valami tapasztalata kerem segitsen !
link:
Az elsot nem ertem a masodikat ki tudnad fejteni !
mi rossz benne ?
van egy csávó aki árulja itt a gitárját
nem rossz ez a gitár sem, de szerintem nem ér meg 60-at
jah ertem en nem arulom csak hogy erezd hogy milyen gitarrol szeretnek valtani es persze jobbat szeretnek...
Koszonom szepen! Tudnal mondani Les Paul formaju gitart ami megeri es nem kerul tobbe 75 ezernel? Tudom van cort de nekem nem tetszik nekem klasszikus les paul forma kell.
koszonom meg1szer.
koszonom ! bar sajna nagyon regota szeretnek les paul es most talan tudok venni eggyet tudom 24 bun bar nekem szerintem eleg lesz a 22 :D
Ha valaki tudna ajanlani Les Paul szbvanyu gitart az megkoszonnem, a lenyeg hogy az eredeti szabvany les paul formaja legyen a cort nem tetszik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!