Milyen gitárral érdemes kezdeni?
igazából nem rég kitaláltam,hogy megszeretnék majd tanulni gitározni.De milyennel érdemes kezdeni,és kb mennyibe kerül?
Mondanátok párat ? :)
nna válogattam neked. Ezzel a kombóval otthon jó pár évig elleszel, a gitárral akár kisebb koncertekre is mehetsz majd, gyakorláshoz több, mint elég. Az erősítő otthonra tökéletes, megbízható, jól szól, torzítani is tudod külön pedál nélkül, viszont csak 15W-os, tehát próbákra, dob mellé nem elég. Persze ez jó pár év, szóval kezdésnek tökéletes:DD
Gitár: [link] (Cort X2 BK)
Erősítő: [link] (Roland Cube 15XL)
Kábel: [link] (Cort IC528)
Ezek a dolgok kellenek, hogy játszani tudj. Így együtt 76.000Ft.
Plusz opcionális dolgok, amiket idővel ígyis-úgyis venned kell, ha tudod, jó már most:
- Gitárhúr (mert a gyári elég gagyi, ez pedig 4-5 hónapig is akár úgy szól mint ha új lenne) [link]
- Gitárheveder (ha állva is szeretnél játszani) [link]
- Gitártok [link]
- Fali gitártartó [link]
köszönöm az infókat :).
És ez a gitár ez elektronikus vagy nem ?
Egy Fender Squier gitárt ajánlok az olcsóbb kategóriából (30-40k) (a drágább verz. 100as) vagy Epiphone Specialt, ezt mind kihozhatod egy jó erősítővel, de ha csak gitárra 80 ezret szánsz, nézz végig sok hozzád passzoló gitár közt, de a Cortot nem ajánom...Én egy Hohnert és Fendert használok, ezekkel vagyok megelégedve, de ezeket klasszikus rock és jazz zenékhez :D
Sok szerencsét a hangszered kiválasztásában! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!