Milyen gitárral érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
abszolut kezdő vagyok még gitárt se fogtam a kezemben(=( XD) de szeretnék megtanulni gitározni később majd (ha egyáltalán eljutok addig) rock/metal zenét játszani. szóval milyen gitárt kellene vennem?2011. máj. 29. 02:11
1/10 anonim válasza:
Vegyél elektromos gitárt, ha metalt szeretnél majd játszani. Azon belül bármi, amit meg tudsz fizetni. :)
2/10 anonim válasza:
az én személyes véleményem az, hogy kezd el az akusztikussal...persze azzal metált ne akarj játszani de az alapokkal kell kezdeni és a rock nem egy könnyű műfaj. Én 7 éve gitározok én is úgy kezdtem, hogy Rock zenekar így Rock zenekar úgy...aztán elkezdtem akusztikussal és maradtam a laza számoknál. Mint pl.: az I1m yours , vagy bruno marstól a lazy song. ilyeneket játszok. :D Azért sok sikert ;)
3/10 Thurston válasza:
Semmi értelme akusztikussal kezdeni. Ahogy annak sem, hogy a rock nem könnyű műfaj. Minden műfajt lehet könnyű és komplex/bonyolult módon űzni. Ha metált akarsz, elektromos. Szt kész.
4/10 anonim válasza:
(kezD akusztikussal..) Megint megszólalt az értelem!! Minek játsszon klasszikuson, ha metált akar játszani?
5/10 A kérdező kommentje:
igen pont ez a baj én úgy tudom hogy akusztikuson kell(ene) megtanulni az alapokat de később úgyis elektromos lenne a jobb csak nemtudom hogy mennyi különbség van a kettő között...szóval akkor egyböl elektromos legyen? és kb mennyibe fáj egy normálisabb gitár?
2011. máj. 29. 12:51
6/10 A kérdező kommentje:
jah és amúgy köszi az eddigi válaszokat
2011. máj. 29. 12:52
7/10 anonim válasza:
persze, hallgathatsz az ilyen nagyokos otthongitározós metálosokra, vagy vehetsz egy akusztikusat, és később náluk mérföldekkel magasabb szinten is űzheted a gitározást.
(talán új információ: a metál zene a klasszikus zenére épül)
vegyél akusztikust, különben le fogsz ragadni a hobbi-szinten.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi és akkor tudnál valami jó márkát is mondani?:3 vagy az egy kezdőnek tökmind1?:o
2011. máj. 29. 16:52
9/10 anonim válasza:
elsőre soundstation-t, vagy valami hasonlót.
10/10 mbalage válasza:
Szerintem pedig ne erőltesd magad semelyikre sem, csak mert mások azt mondják. Ha emiatt a döntés miatt nem kapsz rá a zenélésre, akkor igenis rossz választás az akusztikus!
Próbáld ki mindkettőt, mielőtt bármire is pénzt költenél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!