Milyen kezdő gitárszettet használjak?
Most kezdenék elektromos gitározni és nem nagyon értek még hozzá, ezért titeket kérnélek meg, hogy segítségemre legyetek. Milyen gitárt ajánlotok egy kezdőnek? Alternatív rockot játszanék csak főleg. Nincsenek nagyra törő álmaim, csak baráti társaságnak és otthon csinálnám.
Így egy kisebb erősítőt érdemes-e vennem hozzá ezektől eltekintve? 16/F
én már gitározom egy pár éve és én mondanám neked a hangszerdiszkont.hu oldalon a cort x1-es szettet. eggyik ismerősömnek akivel együtt gitározok annak is ilyen van és szerintem elég jó kezdésnek. a fogólapja eszméletlen én szerintem. a teste kicsit könnyű ez nem igazán előny de alapjábavéve jó gitár. a másik talán az epiphone special 2. ezek 38 ezertől vannak. és erösítőnek én a roland cube 15x vagy xl szériát ajánlom. nekem itthon ez van már vagy 2 éve és tökéletes hangja van. újonnan 26 körül mozog az ára de használtan kaphatsz 15-20 ért is.
egyébként ha érdekel én gondolkozom hogy eladom mert van egy másik is és ezt nem nagyon használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!