Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen énekhangom van? Bővebbe...

Milyen énekhangom van? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A legmélyebb hangom az egy F#3 legmagasabb pedig A4 fejhanggal pedig kitudom énekelni a tenor c-t is.
2013. aug. 27. 12:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ő amúgy visszanézve a kérdésedet " a legmélyebb hangom az egy Fisz3....Te a zongora szélétől számolod a hangokat vagy mi a fas*?
2013. aug. 27. 19:57
 22/31 A kérdező kommentje:

nekem gitárom van, és van egy online hangoló oldal, és ahogy pengetem kiírja a hangot.

de nem ez volt a kérdésem. de amúgy is inkább G2 a legmélyebb ami kényelmes.

2013. aug. 27. 20:00
 23/31 anonim ***** válasza:
Látod látod neked ez a bajod, hogy gitárod van. Zongora jobban tud segíteni abban, hogy megtudd melyik a legmagasabb és a legmélyebb. Épp ezért tudtunk volna segíteni ha küldesz egy vidit és mi meg megnézzük a zongorán hogy melyik az.
2013. aug. 27. 20:02
 24/31 Noncsiiii98 válasza:
te tényleg nagyon hülye vagy,ugyanis internetes lófasz hangolóoldalak szart se érnek,menjél el valakihez akinek van egy zongorája majd azon keresd meg a C5-öt,ha megtetted irj vissza,és mond azt h "bocs nektek volt igazatok"!
2013. aug. 27. 20:07
 25/31 anonim ***** válasza:
így így :)! Nyugi mi nem fogunk haragudni, ha kicsit máshogy fogsz bocsánatot kérni, de a nektek volt igazatok azért benne legyen ;)
2013. aug. 27. 20:09
 26/31 A kérdező kommentje:
jó oké majd ha találkozunk :D addig is legalább azt mondjátok már meg hogy miért jelölik c5-tel akkor a videóban is vagy tenor c-nek ez akkor mit jelent?
2013. aug. 27. 20:11
 27/31 Noncsiiii98 válasza:
talán azért mert c-től c-ig megy,azt h C5-nek jelölték az meg egy nagy hülyeség
2013. aug. 27. 20:15
 28/31 A kérdező kommentje:

hát le a sapkával akkor előtted.:'D de miért hülyeség? akkor az egész angol szöveg amit találok wikipedian akár vagy máshol ahol így jelölik akkor az f**zság? na akkor átadom az Oscart neked kedves Noémi:D

amin most ti veszekedni próbáltatok velem az kb elvesztegetett idő ezek szerint. ugyanis én értem miről beszéltek, hogy C5 hang az egy kib**zott magas hang senki nem tudja kiénekelni csak hogy én utána küldtem nektek 2 azaz kettő videót ahol így jelölik. de ti csak a saját igazatokat fújtátok hogy hülye vagyok mert C5 azt nem lehet kiénekelni. oké.. de ki beszélt itt arról? itt egyetlen egy dologról volt szó hogy ki tudom énekelni a "c-től c-ig" hangot Noémi szavaival élve :D és hogy ez alapján milyen hangtípussal rendelkezem.

sajnálom hogy nem sikerült megtudnom... na majd máshol hátha. de meg van! C5 az k**aszott magas hang, akkor legközelebb úgy rakom ki hogy tenor c és úgy tlaán érteni fogják mások. JA de úgy is kiraktam...., akkor nincs is miről beszélni. szép volt fiúk lányok (taps, taps) de könyörgöm..ha már tanultátok akkor olvassátok már végig. remélem összeházasodtok..mindketten ugyanolyan gyökerek vagytok egyből lehülyézitek az embert. amellett hogy nekem is igazam volt. hatalmas pacsi mindkettőtöknek! na minden jót! (ne is írjatok vissza..úgyse olvasom el:D)

2013. aug. 27. 20:29
 29/31 Noncsiiii98 válasza:
ha a tanárom látta volna azt h wikipédia,azonnal elkezdett volna morogni. de ha valakitől megkérdezed hogy a C az nem is olyan magas úgy kifognak röhögni hogy csak no,akk majd fogsz gondolkodni hogy "megérte az hogy okoskodni akartam"?
2013. aug. 27. 20:51
 30/31 Noncsiiii98 válasza:
C5*
2013. aug. 27. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!