Milyen énekhangom van? Bővebben lent
nekem gitárom van, és van egy online hangoló oldal, és ahogy pengetem kiírja a hangot.
de nem ez volt a kérdésem. de amúgy is inkább G2 a legmélyebb ami kényelmes.
hát le a sapkával akkor előtted.:'D de miért hülyeség? akkor az egész angol szöveg amit találok wikipedian akár vagy máshol ahol így jelölik akkor az f**zság? na akkor átadom az Oscart neked kedves Noémi:D
amin most ti veszekedni próbáltatok velem az kb elvesztegetett idő ezek szerint. ugyanis én értem miről beszéltek, hogy C5 hang az egy kib**zott magas hang senki nem tudja kiénekelni csak hogy én utána küldtem nektek 2 azaz kettő videót ahol így jelölik. de ti csak a saját igazatokat fújtátok hogy hülye vagyok mert C5 azt nem lehet kiénekelni. oké.. de ki beszélt itt arról? itt egyetlen egy dologról volt szó hogy ki tudom énekelni a "c-től c-ig" hangot Noémi szavaival élve :D és hogy ez alapján milyen hangtípussal rendelkezem.
sajnálom hogy nem sikerült megtudnom... na majd máshol hátha. de meg van! C5 az k**aszott magas hang, akkor legközelebb úgy rakom ki hogy tenor c és úgy tlaán érteni fogják mások. JA de úgy is kiraktam...., akkor nincs is miről beszélni. szép volt fiúk lányok (taps, taps) de könyörgöm..ha már tanultátok akkor olvassátok már végig. remélem összeházasodtok..mindketten ugyanolyan gyökerek vagytok egyből lehülyézitek az embert. amellett hogy nekem is igazam volt. hatalmas pacsi mindkettőtöknek! na minden jót! (ne is írjatok vissza..úgyse olvasom el:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!