Hogyan lehetne elérni, hogy az énekhangom még 1-2 hangnyit mélyebb legyen? Normális válaszokat várnék! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szoktam énekelgetni, a beszédhangom és az énekhangom is basszus hangfekvésű, eddig rendben is van. De a legalsó hangok, amikre szükségem lenne, általában nincsenek meg, vagy csak nagyon erőltetve, levegősen, halkan szólnak. Jó lenne, ha a mélyebb hangjaim is megerősödnének, illetve még 1-2-3 hangnyit lejjebb is tudnék énekelni.
26 éves vagyok, tehát már nincs mutálás meg ilyesmi.
A kérdés komoly, olyasmik nem érdekelnek, hogy cigarettázzak, igyak, nyalogassak fagyit vagy jégkrémet :)
2012. okt. 23. 09:26
1/2 anonim válasza:
Szüless úgy. Ez most egy normális válasz volt mert, hang magasítást lehet gyakorlással de mélyítést nem igen. Max ha figyelsz arra hogy ne emeld meg soha a hangod és próbálsz mindig mélyen beszélni, de ez csak egy felvetés és még szerintem ez az ének hangodra is hatással lenne és nem tudnál már olyan magasan énekelni.
2/2 anonim válasza:
Sok sok Marlboro és Jack :)) A legjobb énektanár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!