Ha most 14 vagyok, később még változhat az énekhangom?
Figyelt kérdés
Csakmert ilyen nagyon vékony, és szeretném, ha mélyebb lenne.
És még annyi, hogy nemrég kezdtem el énektanárhoz járni, de még mindig állandóan berekedek éneklés közbe és így köszörülnöm kell a torkomat, hogy újra normális legyen-ez mikor fog elmúlni? Egyáltalán elmúlik? És ha igen, nincsenek ilyen házi praktikák vagy mik, amivel tisztább lesz a hangom? Hallottam már olyanról, hogy valaki pihenteti a hangszálait, így egész nap még csak meg se mukkan. Ezt hány napig kell csinálni? Csakmert ha 2-nél több napig, akkor esélyem nincs, mert iskolába járok, és ott azért muszáj felelnem a tanárok kérdéseire, stb. :D
14/l
2012. okt. 15. 19:09
1/2 anonim válasza:
22éves korodig változik a tested , szóval igen valószinű , ráadásul ilyenkorban kezd mutálni a hangodl.
2/2 anonim válasza:
Persze hogy változhat. Még idősebb korodban is. De sajnos erre nem tudok mit mondani, hogy berekedsz. Ebben egy énekes vagy énektanár tudna segíteni, akiknek van tapasztalata. Én nem vagyok egyik sem, csak néha énekelek :) Gyakorolj sokat, mélyet is énekelni, magasat is, technikákat gyakorolj, satöbbi. És próbák ügyelni a torkodra, és az egészségedre úgy egyébként. Még nagyon fiatal vagy, pár év múlva lehet semmi ilyen problémád nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!