Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az énekhangom?

Milyen az énekhangom?

Figyelt kérdés
Sajnos csak e-mailben tudom elküldeni,mert a gép 'szétszaggatta' 6 részre,de mondanátok véleményt?Köszönöm előre is!!
2011. máj. 10. 15:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem elküldheted!:)
2011. máj. 10. 15:40
 2/20 A kérdező kommentje:
2011. máj. 10. 15:41
 3/20 A kérdező kommentje:
most csak ehez volt energiám
2011. máj. 10. 15:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Német anyanyelvű vagy?
2011. máj. 10. 15:46
 5/20 A kérdező kommentje:
nem:)
2011. máj. 10. 15:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik. Csak egy oktávban mozogsz. Direkt kerülöd a magas hangokat? Mert így dög unalom.

Mellesleg orrhangod van.

Szerintem ne foglalkozz énekléssel, nincs abszolút hallásod, ha ezt te nem érzed hamisnak. DE az éneklés tanulható. Minimum 10 év múlva jó hangod is lehet.

2011. máj. 10. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
Ja, akkor bocsi, csak belehallgattam az elejébe, és úgy montad az r-eket :D
2011. máj. 10. 15:52
 8/20 A kérdező kommentje:
neem,csak mondom most meg vagyok fázva,ilyenkor nekem sem tetszik:Dmeg amúgy sem,csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére.és igen,direkt kerültem most a magas hangokat,mert ha kiéneklem akkor az fájt volna az embereknek :D
2011. máj. 10. 15:55
 9/20 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, kicsit szégyenlős vagy, és tartottál tőle, hogy hangos leszel, eléggé visszafojtottad magad! Az izgalomtól kissé összeszorult a torkod, és nem az jött, amit vártál. Őszinte leszek, kicsit lehoztál az életről vele : ) Alacsony energiaszinttel kezdtél bele, szerintem több van benned ennél! Úgy gondolom, a hallásod sokkal jobb, és érzed te is a hiányosságokat, és jó hogy szeretnél visszajelzést kapni! Gyakorolj, és RELAX!! Lazulj el, máshogy szólal meg a hangod!

Én 23 éves vagyok, 14 éves korom óta erős dohányos vagyok, de xbox karaoke-n verhetetlen. Miután 3 embert győztem le, a csajok jól be akartak fűteni, így az egyikük Leona Lewis Bleeding Love című számát énekelte velem, a másik vmi Alicia Keys számot választott. Esélyük nem volt a kedvenc zenéikkel, egy pali ellen, aki a zuhany alatt tanult meg énekelni :D

2011. máj. 10. 16:16
 10/20 A kérdező kommentje:

ez tényleg így van(:

majd igyekszem.

köszönöm:)

2011. máj. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!