Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az énekhangom?

Milyen az énekhangom?

Figyelt kérdés
Sajnos csak e-mailben tudom elküldeni,mert a gép 'szétszaggatta' 6 részre,de mondanátok véleményt?Köszönöm előre is!!
2011. máj. 10. 15:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó az énekhangod. Kifejezéstelen, egyhangú, erőtlen(nem csak a megfázás miatt) ,sokszor hamis, a frázisvégek billegnek. Ne ezzel foglalkozz hivatásszerűen.
2011. máj. 10. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: esetleg menj el egy énektanárhoz, ha még fiatal vagy lehet rajta dolgozni. (16-17)
2011. máj. 10. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Ez egy névtelen oldal, így ne vedd személyesnek amit írok, de nem a te hibád, hogy elégedetlenek voltak veled a szüleid, ami miatt kritikátlan vagy az emberekkel. Ha ezt tanultad el, mert ez a példa volt előtted ezen neked kell változtatni! A második válaszod meggyőzött róla, hogy utólag érzed, ahogy írsz rossz hatású a kérdezőnek, és próbálsz értéket adni, ami piros pont.

Gondolom, mikor kisebb korodban hazaértél az iskolából mikor kaptál egy jó jegyet, akkor a szüleid - vagy csak az egyikük, valszeg a fater - azt mondták, hogy "még sok ilyet", vagy hogy "ettől ne bízd el magad", meg ha általában dícsértek, akkor az ugyanolyan arányban történt, ahogy válaszoltál, 80% rombolás, 20% építés. És ez nem arról szól, hogy jól gondolom-e, és hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy kérlek egy ilyen választ inkább el se küldj, mert semmi pozitívum nincs benne! Én művész vagyok, és a művészetnek teret kell adni, és óvatosan bánni azzal, aki foglalkozni szeretne vele! Mert mindenkiben benne van ugyanaz, csak meg kell találnia önmagában!

2011. máj. 11. 03:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas, semmitmondó, rossz.

Bocsi.

2011. máj. 12. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
20:04 Éppen anyám adott egy egészséges önkritikát, és azért tartok most ott ahol tartok(!). Tehát igen azt mondta, hogy még sok ilyet, és hoztam is, egyre jobb akartam lenni, jobb is voltam a társaimnál, mert ösztönzött! Azzal, hogy kritizáltak, nem hagytak eltespedni, és most is a legjobbra törekszem éreztem, hogy azok a társaim jobban megelégednek eredményeikkel, akiket dicsértek(ugyan az önbizalmuk nagyobb, mint az enyém, de kérdés, mit adnak ki a kezük alól) . Igen, kicsit erős voltam, és lehet, hogy a lány kenterbe verne mindenkit mondjuk teniszben, de az éneklést nem neki találták ki, én nem látok semmit a hangjában , ami munkára érdemes lenne, aztán ki tudja, lehet lesz belőle egy Cecilia Bartoli. Én se kezdek bele rajzolásba, mert egy rendes portrét nem tudnék megcsinálni. De persze bizonyos gyakorlással mindig elérhető valami, csak kérdés, hogy érdemes - e , ha esetleg másban jobbak lehetnénk!
2011. máj. 23. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, nem 20:04, hanem a 03-mas íróra írtam.
2011. máj. 23. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Megállapíthatatlan:)Szóval a felvétel gyenge minőségű és nagyon félsz, mert nem mered ki engedni a hangodat..amúgy bármilyen szar hangból sok munkával lehet gyönyörű hang..én jártam énekelni az ének tanárom mesélte volt egy lány, akinek borzalmas hangja volt (bár a hangszíne kellemes) és a csaj addig gyakorolt, amíg jobb lett mindenkinél (akinek az elején sokkal jobban ment). A csajszi most operaénekes...szóval mindenkiből minden lehet, csak sok munka..és nem árt időben kezdeni:P
2011. jún. 7. 08:16
 18/20 anonim válasza:
Szerintem az alaphangod nagyon jó, csak fejleszteni kell, menj el énektanárhoz és az is sokat segít, ha gitárral, vagy zongorával énekelsz.
2012. ápr. 24. 17:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Oszinten megmondva nekem teszik , erdekes hangszined van ami szerintem tok jo , tenyleg vannak olyan reszek ahol nagyon hamis es ezt tobb energiaval kene , meg figyelj a magas hangokra , de en ajanlom h keress fel egy enektanart es o megmondja a velemenyet o sokkal jobban ert ehez , de nekem tetszik :)amugy hany eves vagy ha megkerdezhetem ? :DD
2013. jan. 28. 19:05
 20/20 anonim válasza:
Nagyon rossz hangod van/volt. Nagyon unalmas hogy nincsen benne magas hang. Kérlek tegyélki ide egy mostanit is légyszi. Biztis hogy a mostani hangod jobb.
2014. febr. 15. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!