Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az az öt szó, amivel Kurt...

Mi az az öt szó, amivel Kurt Cobaint jellemzenéd?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
szomorú,melankolikus(legalábbis nekem..aki ismeri a búcsúlevelét és halála okát,lelkivilágát,az tudj,amiért írtam.)tehetséges,elgondolkodtató,értékes.:)
2013. aug. 26. 22:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából egy rajzot szeretnék készíteni róla, de olyat, amin rajta vannak a főbb jellemvonásai. Mint például szeretett babákat csinálni agyagból, de ez csak példa. Szóval olyan dolgok kellenének, amiket le tudok rajzolni valahogy.
2013. aug. 26. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Fura szokások, kedvenc kaja, minden jöhet.
2013. aug. 26. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Túlértékelt.
2013. aug. 27. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Stílusos, egyedi, túlértékelt, drogos, halott.
2013. aug. 27. 10:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha le akarom rajzolni, akkor nyilván szeretem és becsülöm, h az a válaszod, hogy túlértékelt, akkor nyilván nem ide kéne írogatni. Olyanok válaszát várom, akik szeretik, és ismerik, nem csak azokat a felszínes dolgokat tudják róla mondani, mint például drogos, depressziós, vagy öngyilkos. Ezeket hogyan is rajzolhatnám le? Jó, lehet, hogy le tudnám, de nem jó téma lenne.
2013. aug. 27. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerette a kislányát.:)
2013. aug. 27. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

tehát nem az érdekel, hogy én hogy jellemezném, csak szókincs hiányában mástól várod, hogy dicsérjük az általad szeretett embert. ?

amúgy írtam róla pozitívumot is, és én így látom. Ha csak negatívumot éreznék, azt írnám, ha meg csak pozitívat ,akkor azt. Egyedi volt, és korszakalkotó, de gitáron egy borzasztó, és talán tehetségtelen ember volt. Tény, hogy nem tudásból és tehetségből élt meg, viszont valamit tudott amit a nála jobb gitárosok közül is sokaknak sosem sikerül - híressé válni.

Legközelebb ha te választod ki, hogy kik válaszolhatnak, jelöld a kérdésben, és akkor nem írok olyat, amit nem szívesen olvas a kérdező :)

2013. aug. 27. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Próbálj meg úgy gitározni, mint ő :) Fogadjunk, hogy nem sikerül. Egyébként nem akart híressé válni, utálta a rivaldafényt. És igen, lehet, hogy elfogult vagyok vele szemben, éppen ezért azt várom, hogy rajongók írjanak, akik azt írják, amit én szeretnék, nem azt, hogy tehetségtelen volt.

De van egy mondás, miszerint ha akarsz valamit, azt magadnak kell elintézni, éppen ezért már kitaláltam, hogyan lenne jó az a rajz. További, jóindulatú és segítőkész válaszokra nem várok.

2013. aug. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!