Hány rajongó lett öngyilkos, miután kiderült, hogy Kurt Cobain meghalt?
Minden tiszteletem a rajongóknak,hogy meg merték tenni:Egyébként,szerintem ezt csak Courtney miatt találták ki,hogy Kurt öngyilkos lett,nem hiszem,hogy ilyet tett volna...A búcsúlevelében sincs a haláláról szó,csak,hogy otthagyja a Nirvanát,ahoz is Courtney tett hozzá,hogy tisztázhassa magát.Nem érdemelte meg Kurtöt az a nő.
RIP Kurt!
Végre egy igazi fan:) Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy meghalt, mert ebbe nem köthettek bele.
Hát, én már utánaolvasgattam, de nem igazán tudhatjuk ezt ennyi idő után.
-Miért hagyták volna futni Courtneyt?
-Miért okozták volna a rajongók értelmetlen halálát?
-Én olvastam angolul a naplót, Kurt állandóan változtatta az írását, két oldal múlva rá se lehetett ismerni.
-Az is tény, hogy akár arra is utalhatott, hogy a feleségét is elhagyja és nem "költötték" hozzá azt a részt.
-A rajongók szeretik le venni az idol válláról a terhet, irigylik, hogy a nő életben maradt, biztoos megölette.
(egy rajongó)
Szerintem Courtney közvetetten játszott szerepet ebben az egészben.
Meg merték? Sztem olyan mély letargiába zuhantak, hogy nem volt félelemérzetük.
De: Nem az volt a kérdés, hogy halhatott meg Ő.
Nem tudom, vhol 7-et vhol nyolcat mondanak az elválásra. Amúgy, ha megöli magát, akkor is csonka a család, de értem, mit akarsz mondani...
Jó, az én szüleim meg 9 éves koromban, és? (Bár már nem egyszer voltak ilyen gondolataim, de azért nem tenném meg.)
Szerintem a rajongók (mi) ráakarjuk kenni a felelősséget Courtneyra, ennyi év állandó interjút tuti nem bírna ki ilyen nagy titokkal a lelkében (mindenki magából indul ki, én nem bírnám), ez permanens vallatás. Nem akarjuk elismerni, hogy mi öltük meg a túlságosan nagy rajongásunkkal (bár én akkor még nem is éltem).
Amúgy olyan szempontból jó vége lett, hogy csak így válhatott legendává, még a grunge és az X generáció lejárta előtt költözött az árnyékvilágba, még tudott volna alkotni, és It's better to burn out than to fade away."
a csonka családnál arra gondoltam,hogy Kurt el akart vállni Courtneytól,de Frances miatt nem tette meg.Szerintem ha nem vált el,akkor az öngyilkosságt sem választotta volna,mert akkor megint csak egyedül marad Frances.De többféle rajongó van,és úgysem fogják elfogadni a másik fajta álláspontját.
Egyébként hány éves vagy kérdező?
Azt nem tudom, hányan lettek öngyilkosok, de én is 17 vagyok, alig öt hónapja ismerem a Nirvanát, és fanatikus rajongó lettem :)
Nem hiszek az öngyilkosságban, számos bizonyíték van, ami ellene szól. Nézzétek meg ezt az oldalt: nirvanaiskurtcobain.gportal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!