Hogyan létezhet posztmusz album?
Figyelt kérdés
Tudom, elég ostoba kérdés, de nem tudok rájönni, hogy Nirvanánál és 2pacnál láttam, hogy a halála (Kurt halála) után még jelentek meg albumok. Ezek tribute jellegűek, amiket nem az említett előadó csinál, vagy micsoda?2013. júl. 1. 12:05
1/3 anonim válasza:
pl egy új album megjelenését világszerte Julius elsejére tűzték ki de az előadó már áprilisban meghalt.
2/3 anonim válasza:
meg szerintem kb minden zenekarnak, énekesnek vannak kiadatlan dalok. amik már fel vannak véve, kész vannak, csak még albumra nem tették rá. azokat kiadhatják utólag
3/3 anonim válasza:
Nem inkább posztumusz?:D Úgy hogy még kiadatlan de már felvett dalok vannak rajta. Csak éppen az előadó meghalt még mielőtt megjelent volna. Mondjuk 2Pac-nál érdekes hogy több albuma jelent meg halála után mint életében. Sokan ezért is állítják hogy még él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!