Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gáz az, ha egy nőies...

Miért gáz az, ha egy nőies lány "rock" zenét hallgat?

Figyelt kérdés
Kicsit kifejtem hogy érthető legyen a kérdésem.. Ránézésre senki nem mondaná meg rólam hogy milyen zenéket hallgatok, sosem fejeztem ki öltözködéssel a zenei stílusom, ezért sokan nagyon meglepődnek amikor megtudják hogy mit is hallgatok. Van olyan nap hogy Oasis-t, máskor pedig Korn-t hallgatok, és legutóbb amikor a munkahelyemen megtudták, konkrétan kiakadtak hogy miért hallgatok ilyen "öld meg anyád" zenéket?! Azóta mindenkitől ezt hallgatom meg hogy egy nőies megjelenésű lányhoz nem illik ilyen, plusz egész álló nap a pop zenét kell hallgatnom tőlük, miszerint az én ízlésem szar.. Egyszerűen nem is értem. 24/L

2013. aug. 16. 17:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ahogy olvastam a kérdésedet, konkrétan elszörnyedtem... Nem tudom, hogy miért szólnak bele a te ízlésedbe, mikor szerintem te sem szóltál bele az ő ízlésükbe... Mi az, hogy a kinézetedhetz pop zenét KELL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hallgatnod???? Menjenek a búsba. Mindenkinek megvan a saját egyénisége (van kivétel, de most róluk hadd ne ejtsek külön szót), nem értem, miért szeretnének tömeggyártmánnyá formálni... Nem értem az embereket... Egyáltalán nem gáz, ha egy nőies lány rockot hallgat... Ha nem fogják azt fel, hogy te ilyen vagy, akkor nem kell velük foglalkozni, mondd meg nekik, hogy ők pl miért hallgatják azt a zenét, amit hallgatnak? Minden szám a d*gásról szól, és alig ha van bennük érzelem... Tömeggyártmányok, és csak úgy ömlesztik őket a zenei piacra, hogy többet lehessen kaszálni... Ez a pop... Elektromos mosógépzenét nem tudom, hallgatnak-e, de arról a véleményem elég hosszú, inkább nem térek ki rá... Szóvaal összegzésben: semmi baj nincs azzal, hogy ilyen zenéket hallgatsz, csak ők vannak lemaradva értelmileg :DD
2013. okt. 15. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

16 éves srác vagyok, én valamennyire kimutatom, hogy rocker vagyok, de nem amiatt nevezem magam rockernek.

Ha meg valaki ilyet állít, akkor tudod, hogy megy ez.

'Middle fingers up, if you don't give a fuck' :)

Ha ilyen miatt zaklat valaki, akkor nyugodtan használd fel a jogaidat, vagy simán helyezd a térded a két combcsontja közé, gyengéden, csak úgy, hogy a reproduktív szervei szolídan pozíciót változtassanak :)

(persze ezt csak akkor, ha tényleg már már terrorizálna valaki, amit mondjuk azért kétlek :D )

2013. okt. 15. 18:56
 13/14 anonim válasza:

Üdv!

Ne vedd fel amit mondanak, gondolnak, vagy ahogy rád néznek! Vágj vissza egy egyszerű mondással "Ízlések és pofonok"! Egyébként az hogy rock zenét hallgatsz nem zárja ki azt hogy nőies légy! Vegyük csak példának a Gothic női modelleket akikből ide haza is van bőven!(Én is)Hasonlíts össze egy goth modell képet és egy pláza lány fehérneműs, mellnyomos, csücsörítős képét..Hát van különbség.. Felfogásilag is. Én egy 21 éves 29 hetes terhes kismama vagyok! Nem fogok megváltozni, más zenét hallgatni vagy másként öltözni! Azért mert másoknak nem tetszik! És nem fogom elmebetegnek nevelni a gyerekem csak azért mert rock zenét hallgatok vagy mert szeretek feketét hordani.( Mert engem emiatt próbálnak hogy is fogalmazzak diszkriminálni).

2013. okt. 15. 23:29
 14/14 anonim válasza:
Kit èrdekel mit hallgatsz? Azt hiszed ezzel menőbb leszel, hogy rockot hallgatsz? Egyáltalán mièrt fontos az, hogy ki mit hallgat? Ha tetszik, akkor hallgasd, de a kèrdèsed felesleges, mert te èrzed mi a jò neked pl milyen ruhákat szeretsz hordani vagy milyen zenèt szeretsz. Ennek nincs jelentősège. Azt hiszed, hogy ha rockot hallgatsz, akkor feketèbe kène öltözni?? Hagyjuk már. Hülye kèrdès.
2018. jan. 21. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!