Miért gáz az, ha egy nőies lány "rock" zenét hallgat?
16 éves srác vagyok, én valamennyire kimutatom, hogy rocker vagyok, de nem amiatt nevezem magam rockernek.
Ha meg valaki ilyet állít, akkor tudod, hogy megy ez.
'Middle fingers up, if you don't give a fuck' :)
Ha ilyen miatt zaklat valaki, akkor nyugodtan használd fel a jogaidat, vagy simán helyezd a térded a két combcsontja közé, gyengéden, csak úgy, hogy a reproduktív szervei szolídan pozíciót változtassanak :)
(persze ezt csak akkor, ha tényleg már már terrorizálna valaki, amit mondjuk azért kétlek :D )
Üdv!
Ne vedd fel amit mondanak, gondolnak, vagy ahogy rád néznek! Vágj vissza egy egyszerű mondással "Ízlések és pofonok"! Egyébként az hogy rock zenét hallgatsz nem zárja ki azt hogy nőies légy! Vegyük csak példának a Gothic női modelleket akikből ide haza is van bőven!(Én is)Hasonlíts össze egy goth modell képet és egy pláza lány fehérneműs, mellnyomos, csücsörítős képét..Hát van különbség.. Felfogásilag is. Én egy 21 éves 29 hetes terhes kismama vagyok! Nem fogok megváltozni, más zenét hallgatni vagy másként öltözni! Azért mert másoknak nem tetszik! És nem fogom elmebetegnek nevelni a gyerekem csak azért mert rock zenét hallgatok vagy mert szeretek feketét hordani.( Mert engem emiatt próbálnak hogy is fogalmazzak diszkriminálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!