Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gáz az, ha egy nőies...

Miért gáz az, ha egy nőies lány "rock" zenét hallgat?

Figyelt kérdés
Kicsit kifejtem hogy érthető legyen a kérdésem.. Ránézésre senki nem mondaná meg rólam hogy milyen zenéket hallgatok, sosem fejeztem ki öltözködéssel a zenei stílusom, ezért sokan nagyon meglepődnek amikor megtudják hogy mit is hallgatok. Van olyan nap hogy Oasis-t, máskor pedig Korn-t hallgatok, és legutóbb amikor a munkahelyemen megtudták, konkrétan kiakadtak hogy miért hallgatok ilyen "öld meg anyád" zenéket?! Azóta mindenkitől ezt hallgatom meg hogy egy nőies megjelenésű lányhoz nem illik ilyen, plusz egész álló nap a pop zenét kell hallgatnom tőlük, miszerint az én ízlésem szar.. Egyszerűen nem is értem. 24/L

2013. aug. 16. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én is szeretem a rockot:)
2013. aug. 16. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz! Rólam se mondaná meg senki hogy ilyeneket hallgatok, pedig lejátszási listám 95%-a rock és metál zene. Aztán mindenkinek leesik az álla mikor rájönnek hogy egy rockerrel van dolguk. Hagyd rájuk, legalább neked van saját ízlésed, azt hallgatsz amit szeretnél, és nem azt amit a média nyomat!

17/L

2013. aug. 16. 17:27
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem gáz az, sőt :) Egyébként is csak azok nyilatkoznak így a rockról, vagy a metálról, akik soha életükben nem hallgattak meg egy számot sem, vagy pláne nem értik a szöveget. A rock számomra a szabadságot, a tömegízléstől és a tömeggondolkodástól való menedéket jelenti, kifejezi azt, hogy nem vagyok egy olcsó tömegcikk, amivel nap mint nap ezerszámra találkozhatsz. Szóval nem kell magadra venni ezeket a dolgokat, azok, akik ilyen dolgokat vágnak a fejedhez elég ostobák és te értelmesebbnek tűnsz annál, mintsem hogy egy ilyenen fennakadj.

Egy kis idézet az Ossiantól pont idevág: "Rocker vagyok, vállalom, jót és rosszat elbírom"

21/F

2013. aug. 16. 17:37
 4/14 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, csak nagyon sok a sztereotípia a rockereket illetően. Az, hogy az öltözködéseddel, és egyáltalán a külsőddel nem fejezed ki a zenei ízlésedet, az pláne nem baj, ugyanis itt kezdődnek az előítéletek. Légy olyan, amilyennek jól érzed magad, hallgass azt, ami neked tetszik, légy büszke arra, hogy nem állsz be a sorba a birkák közé, és hallgatod velük együtt a sok média sz...t, hanem van egy saját, kialakult stílusod.

Hidd el, nagyon sok férfinak imponál ez, többek között nekem is :)

2013. aug. 16. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi gáz.Én is imádom a Rock zenét de nem nézek ki rockernek.Mondhatnám hogy átlagosan öltözködöm de ma már nem is tudom mi számít átlagosnak,egy srác farmerban és pólóban vagy egy másik fullcap-el a fején.Vannak akik nem is értik hogy egy első ránézésre "normális" fiú miért kiált fel és kezd el énekelni ha meghall egy Bon Jovi vagy egy Van Halen dalt a rádióban.Pláne nem tudják elképzelni hogy az első sorban őrjöngök végig egy koncertet.Mondjuk ez engem sosem zavart,ha nem tetszik nekik az az ő bajuk. :)

23/F

2013. aug. 17. 00:11
 6/14 ez-meg-az ***** válasza:
egyáltalán nem gáz! SŐŐT!:D rólam se mondaná meg senki, hogy rockot meg metált hallgatok, meg is lepődnek általában az emberek mikor megtudják. xDDD mert hogy egy ilyen "kislány" ne hallgasson ilyen zenét :D (megjegyzem 13 vagyok) de engem sosem érdekelt ki mit gondol róla.
2013. aug. 17. 10:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az öltözködésen derül ki, hogy ki milyen zenét hallgat. Speciel az ismerkedésnél én tökre leszarom, hogy milyen zenét hallgat az illető, ha épp az öltözködésével nem jönnék rá. De ha pl veled találkoznék és úgy derülne ki, kellemeset csalódnék. Imádok márpedig kellemesen csalódni. :D

Én nem is tudom, hogy mire hasonlítok... Laza, bő felsőkben járkálok, inkább néznek valami hip-háp gyereknek engem :D Ha meg nem borotválkozok, akkor füves állatnak néznek. Pedig nem, punktól, rocktól a metálig mindent megeszek... :D

2013. aug. 17. 17:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából én sem foglalkozok azzal, hogy ki mit gondol csak egyszerűen már unom hogy a zenei ízlésem mennyire befolyásolja az embereket, meg ezek a rohadt sztereotípiák.. Azért örülök hogy vannak normális emberek is még :)
2013. aug. 17. 18:15
 9/14 anonim válasza:
Végre egy igazi nő! ;)
2013. okt. 15. 17:13
 10/14 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz :) \m/

jó hogy vannak ilyen jóízlésű emberek

18/F

2013. okt. 15. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!