Valaki (lehetőleg lány) tipp?
Ne haragudj, de a felnyírt hajat manapság csak a .... tudjukmilyenlányokon látni...szóval azt szerintem hanyagold - amúgy is pont most ment ki a divatból, és azt hinnék, hogy egy lemaradt divat***** vagy...ha az arcodon látszik, hogy "husis" vagy, akkor a hosszú haj maradjon, és lehetőleg olyan legyen, hogy mindkét oldalt az arcod mellett is legyen hajad (ha unod az oldal frufrut, de az is jó úgy), ez keskenyíti az arcot...
Szerintem meg festeni ne festesd, nagyon tönkreteszi a hajad, inkább tartós hajszínezőt használj...van ami 8 mosást is kibír...egyébként szerencséd van, mert a szőkében az extrémebb színek is jól mutatnak, és biztosan be fogják...az én hajamat a sötét vöröshöz is le kellett szivatni, de egy szőkébe lehet tenni bármit...:D
FESD BE EXTRÉM SZÍNŰRE!! Pl kékre, zöldre, pirosra, stb.
Neked nem árt, mert neked csak fel kell kenni, várni X percet és voálá, kész is, egy hónap alatt kikopik, mert csak tartós színező.
Nekem barna hajam van, szóval nekem ki kellene szőkíteni, ami azért tönkreteszi a hajam, szóval nem csinálom (bár 1x úgyis ki fogom kipróbálni).
Na a lényeg, hogy mivel te szőke vagy, ezért az extrém színű hajszínezőktől semmi baja nem lesz a hajadnak. Pl fesd be először csak a frufrudat, utána csinálj ombrét, legközelebb csak az alsó réteget fesd be, utána a felsőt, majd melír-tincseket tehetsz bele, aztán az arcod melletti részt is befestheted, akár az egész hajad is befestheted, sok a lehetőség.
Pl.: [link]
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!