Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc zenei műfajod,...

Mi a kedvenc zenei műfajod, ki a kedvenc előadód?

Figyelt kérdés

És mi miatt szereted?

Nekem a dubstep a basszus miatt, és az effektek miatt, és csak arra tudok komoly táncot "művelni". Kedvenc előadóm úgymond nincs, mert bármilyen műfajba tartozó zenét meghallgatok ha az tetszik :D

2013. aug. 8. 20:51
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
ja meg aki a dubstepet írta abból a szövegből a felét se értem full krikszkraksz az egész
2013. aug. 10. 14:07
 32/41 A kérdező kommentje:
ja meg nekem mindegy mit ír csak mindig az van, hogy 99% rock , ne csak az legyen már legyen más is felőlem komolyzene is lehet, vagy fene se tudja trance
2013. aug. 10. 14:10
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

akkor most rockellenes vagy? úgy gondolod, hogy mindenki rockzenét hallgat? mondjuk bár így lenne, de sajnos nem...:(

én rockzenét hallgatok, ezért jobban tudom, hogy mennyien hallgatják, már volt tapasztalatom a divatmajmokról, ugyanis sajnos sok olyat ismerek, és szép lassan rájöttem, hogy egyre kevesebben hallgatnak rockzenét :((

2013. aug. 10. 16:34
 34/41 A kérdező kommentje:
na megint. alig van rocker persze-persze mindenki ezt mondja. közben mindenki azt hallgatja :D
2013. aug. 10. 17:15
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
csak azt hiszed...de sajnos el vagy tévedve :(
2013. aug. 10. 17:32
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
várj! azt hiszem megvan, mire gondolsz! :D nem lehet, hogy az a problémád, hogy a rockot többen hallgatják, mint a dubstepet? mert az bizony valszeg igaz. de úgy összességégben kevés a rocker. mondjuk úgy 50% divatzeneszerető 30% rocker 20% dubstepszerető...ez csak így nagyjából, megközelítőleg...de mindegy is, nem az számít hogy mások mit szeretnek, vagy esetleg nem sokan hallgatják azt amit te, a lényeg, hogy Te szereted, és élvezed :))
2013. aug. 10. 17:38
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy a populáris zenét meg az ilyeneket hallgatják a legtöbben. Én csak kb 1-2 embert ismertek aki szereti a rockot. 1 pedig úgy mint én, ugyan azokat és ugyan úgy...majdnem :D
2013. aug. 10. 18:43
 38/41 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy mindegyikőtök azt mondja kevés a rockot kedvelő, még akkor is azt mondanák szerintem ha egybegyűlnének 5millióan csak magyarországból
2013. aug. 10. 18:50
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy egy kérdés alapján általánosítasz. Hidd el nem arányos a valósággal az amit a válaszok mutatnak. Nem lesz rock kedvelő az ország 90%-a csak mert itt a többség rock-ot írt. Csak hogy példát mondjak: mulatóst például senki nem írt mégis több ezer rajongója van annak is. Kulcsszavak nélkül amúgy se nagyon várj több és változatosabb válaszokat, én is csak véletlen akadtam rá erre a kérdésre. Most így alakult hogy a többség aki észrevette a kérdést az rock kedvelő. Ha megadnál kulcsszónak többféle műfajt és kiemelnéd a kérdést akkor kapnál mindenféle választ.
2013. aug. 10. 19:44
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Sok kedvenc van, de a legfőbbek: a Metallica,Nirvana,Black Sabbath. Most ezekre vagyok ráhangolódva :)

Hogy miért..? Hm. Mert mindig van olyan szám ami ha kell lenyugtat, felpörget, vígasztal, ha elküldöm valakinek akkor elmondja amit én nem tudok szavakba önteni. Az olyan zenét szeretem ami magával ragad. Ami erőt ad a mindennapokhoz.

2013. aug. 28. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!