Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc zenei műfajod,...

Mi a kedvenc zenei műfajod, ki a kedvenc előadód?

Figyelt kérdés

És mi miatt szereted?

Nekem a dubstep a basszus miatt, és az effektek miatt, és csak arra tudok komoly táncot "művelni". Kedvenc előadóm úgymond nincs, mert bármilyen műfajba tartozó zenét meghallgatok ha az tetszik :D

2013. aug. 8. 20:51
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
mondjuk én ha edzek akkor nem tudok dubstep-re , mert akkor meg inkább táncolnék, oda nekem inkább rap vagy rock vagy mindkettő :D
2013. aug. 8. 21:35
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak a rap és a kedvenceim Mohaman, Kicsi Tyson, Tupac és az N.W.A
2013. aug. 8. 22:45
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

tényleg sok ember szereti a rock zenét:) nekem is az a kedvencem :DD azért, mert igaz, meghallgatok bármilyen zenét a rock az egyetlen amit a hangulatomtól függetlenül tudok hallgatni, az amit bármikor és bármeddig el tudnék hallgatni :D :)

ja, a kedvenceim: skillet, bullet for my valentines, tankcsapda, avanged sevenfold, red hot chili peppers, green day

2013. aug. 8. 23:31
 14/41 A kérdező kommentje:
rise against a jaó :D
2013. aug. 8. 23:41
 15/41 leander20 ***** válasza:
93%

még nekem is a rock a kedvencem pedig 12 vagyok :)

szeretem:a lordit,slasht,leander rising,tamkcsabdát,metallicát,ac/dc-t,roud-ot,de leginkáb a lordit!!!! :) és azért szeretem a rockot mert olyankor amikor meghalom szabadnak érzem magam!!!pl:koncerten azt csinálok amit akorok senki nem néz hülyének de a zenerészét meg azért szeretem mert gitár van bene a kedvencem a szóló de a baszust is birom!!

2013. aug. 9. 04:03
 16/41 anonim válasza:
100%

Rock - megnyugtat.

A legkedvencebb a Dragonforce, igazán pörgős, és a srácok baromira élvezik, amit csinálnak! :-) Ez persze a koncerten is látszik, nem unott pofával nyomják végig a másfél órát.

2013. aug. 9. 15:45
 17/41 anonim ***** válasza:
95%
Rock! számomra a rockzene számít igazán zenének :)) sokkal több mint holmi "divatos" kis tuctucbíbörkék. sokféle előadót kedvelek, de akiket imádok az a Forever the Sickest Kids és a Green Day ^^
2013. aug. 9. 15:51
 18/41 A kérdező kommentje:
azért engem kicsit irritál az , hogy sok mindenhol azt mondják, hú alig van rock rajongó, közben abból van a legtöbb.
2013. aug. 9. 17:17
 19/41 A kérdező kommentje:
egyetlen egy személy írta közületek, hogy rappet hallgat , és még sokan arra mondják azt, hogy divatzene ... ráadásul a normális rap-et hallgatja fogjuk rá
2013. aug. 9. 17:19
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem igaz, hogy rockrajongóból van a legtöbb, lehet hogy most így jöttünk össze, de sajnos az a szomorú igazság, hogy a mai divatzenét (rihanna justin bieber, one dorection, selena gomez) hallgatják a legtöbben :(
2013. aug. 9. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!