Mi a kedvenc zenei műfajod, ki a kedvenc előadód?
És mi miatt szereted?
Nekem a dubstep a basszus miatt, és az effektek miatt, és csak arra tudok komoly táncot "művelni". Kedvenc előadóm úgymond nincs, mert bármilyen műfajba tartozó zenét meghallgatok ha az tetszik :D
tényleg sok ember szereti a rock zenét:) nekem is az a kedvencem :DD azért, mert igaz, meghallgatok bármilyen zenét a rock az egyetlen amit a hangulatomtól függetlenül tudok hallgatni, az amit bármikor és bármeddig el tudnék hallgatni :D :)
ja, a kedvenceim: skillet, bullet for my valentines, tankcsapda, avanged sevenfold, red hot chili peppers, green day
még nekem is a rock a kedvencem pedig 12 vagyok :)
szeretem:a lordit,slasht,leander rising,tamkcsabdát,metallicát,ac/dc-t,roud-ot,de leginkáb a lordit!!!! :) és azért szeretem a rockot mert olyankor amikor meghalom szabadnak érzem magam!!!pl:koncerten azt csinálok amit akorok senki nem néz hülyének de a zenerészét meg azért szeretem mert gitár van bene a kedvencem a szóló de a baszust is birom!!
Rock - megnyugtat.
A legkedvencebb a Dragonforce, igazán pörgős, és a srácok baromira élvezik, amit csinálnak! :-) Ez persze a koncerten is látszik, nem unott pofával nyomják végig a másfél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!