Mi a kedvenc zenei műfajod, ki a kedvenc előadód?
Figyelt kérdés
És mi miatt szereted?
Nekem a dubstep a basszus miatt, és az effektek miatt, és csak arra tudok komoly táncot "művelni". Kedvenc előadóm úgymond nincs, mert bármilyen műfajba tartozó zenét meghallgatok ha az tetszik :D
2013. aug. 8. 20:51
21/41 A kérdező kommentje:
ja a neten mindenhol ez van ha kikapcsolódok és kockulok kérdezem a másikat mi a kedvenc zenéje tuti rockot mond . a divatzenét meg nem mindenki hallgatja csak azért mert más is azt hallgatja(bár biztos van olyan, én mindig tetszés szerint hallgatok egy zenét csakis)
2013. aug. 9. 18:33
22/41 A kérdező kommentje:
meg kb a rockrajongók 90%-a úgy viselkedik, hogy a rock a király, istencsászár a többi műfaj egy fos ... na ez milyen felfogás ...
2013. aug. 9. 18:33
23/41 anonim válasza:
én a rockot szeretem, de a többi sem fos. ízlések és pofonok :) amugy meg valszeg azért tűnik úgy, hogy a rockrajongók vannak többen, mert akik rockot hallgatnak, általában olyanok akik meghatározzák a zenei stílusukat, azaz konkrétabb az ízlésük, és föl is vállalják. de ez általában mindenkire igaz, aki nem divatból, hallgat zenét. akik divatzenét hallgatnak általában azt se tudják, hogy az milyen műfaj, és legtöbbször azt mondják, hogy mindent hallgatnak ami jó. de amikor meghallják a rockzenét, elszörnyülködnek...de szerencsére neked, nekem és sokmindenkinek van ízlése, és ez nagyon jó :D
24/41 anonim válasza:
Rap. Azért mert megnyugtat, ellazít, élvezem meg még lehetne egymillió okot mondani, nekem egyszerűen ez a ZENE. Ettől függetlenül szívesen meghallgatok más műfajú zenéket is ha tetszik kivéve az elektronikus zenéket meg az ilyen tipikus mai popzenéket. Ezek nem az én stílusom. Kedvenc előadóim pedig: Tupac, Daz Dillinger, South Central Cartel, Eazy-E, Nate Dogg(bár ő inkább énekes de akkor is a hip-hop világ nagy alakja volt) magyar viszonylatban pedig Siska, függetlenül hogy sokan elítélik a mocskos szája miatt. Én az ő zenéiket szeretem a legjobban.
25/41 Mészáros Benjamin válasza:
Nekem is fĹleg a dubstep tetszik,de ott sem hallgatok meg akĂĄrmilyet.Nagyon megvĂĄlogatom,hogy milyen zenĂŠt hallgatok.A dubstep mellett jĂśhet szinte bĂĄrmi.Rap,rock,electro,drum.A lĂŠnyeg,hogy nagyon megfeleljen a ,,zenei,, ĂzlĂŠsemnek.Rapet ĂŠs rockot fĹkĂŠnt edzĂŠskor ĂŠs edzĂŠs utĂĄn szoktam hallgatni mivel edzĂŠs kĂśzben felpĂśrget,utĂĄnna pedig ellazĂt.Dubstepet azt fĹleg relaxĂĄlĂĄskol szoktam mivel nagyon belelehet ĂŠlni magadat.Na de most az elĹadĂłk.IgazĂĄbĂłl nincs kedvenc.RapnĂŠl leginkĂĄbb Fort Minor,Sub Bass Monster,Eminem,2pac.Dubstep Crizzly,zatox,hardwell,Raider,Doctor P.Rock Green Day,Tankcsapda,Linkin Park.HĂĄt ennyi lenne rĂśviden tĂśmĂśren :D
26/41 A kérdező kommentje:
Na alakul a dolog :)
2013. aug. 10. 02:12
27/41 anonim válasza:
Mindent meghallgatok aminek jó a dallama vagy valamivel megfog. Ezt úgy értsd hogy a komolyzenétől a metálon át a dubstepig mindent. :D (81 órányi zeném van WMP-be :DDD)
Három banda van aminek minden zenéjét tudom: Guns N' Roses, Metallica, Killswitch Engage.
28/41 A kérdező kommentje:
Telómon van 10gigányi zene
2013. aug. 10. 10:39
29/41 anonim válasza:
az enyémenkb 20 giga van...de most csak félénken megkérdeném, hogy amikor valaki azt mondta hogy a dubstepet szereti, arra írtad, kérdező, hogy alakul...szval most mások kedvenc műfaját akarod hallani, vagy a sajátodat más szájából? :o
30/41 A kérdező kommentje:
nem csak arra, fene se figyelte mikor hazajöttem 2órakor részegen először amúgyis a rapet olvastam
2013. aug. 10. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!