Ehhez a ládához milyen erősítőt ajánlotok? Gitár, bővebben lent)
Szóval, a láda:
Marshall MG 412B:
Elsősorban arra lennék kíváncsi, h. egy 120 Watt-os ládához mekkora teljesítményű erősítő kell, valahol hallottam ilyet, hogy az erősítő teljesítménye a láda 2/3-a kellene legyen, tehát 80 Watt, nem tudom, ez mennyire igaz.
Egy Bugera erősítőt néztem ki, konkrétan ezt, youtube-on hallgatva nagyon megtetszett a hangja, jobban tetszik, mint a Marshall erősítőké:
Bugera 6260 INFINUUM 120 Watt
Esetleg ez a Bugera erősítő + valami teljesen másféle láda kombináció is érdekelne :)
Na meg olvasgattam sokat, h. mekkora erősítő/láda kell egy kisebb helységbe, sok helyen azt írják, hogy 100-os erősítő már oda qrva sok. Viszont kisebbet nem lehet kapni pl. Valveking-ből, csak 100 W-osat..
Ejj, nehéz ügy ez..
"Meg ez nem is csöves Blackstar te :D"
Tudom, de egy csöves Blackstar az qrva drága, 50 W-os csöves az már 190, annyit nem akarok rá költeni :D
"Ez ugye csak vicc volt? :D"
Melyik? A Powerstate? :D Miért, mi a baj vele? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!