Mennyire gáz ha a 14 éves fiú ilyen zenét hallgat? és megy ezerrel a házban? Szüleim kivannak tőle. Szerintük szar mert a zámbó jimi a jó
2013. aug. 3. 19:27
1/4 anonim válasza:
Általában csajos zenének mondanám a sonata arctica-t, de én is szoktam néha hallgatni, ha olyan hangulatom van :P
Mondjuk nem kellene bömböltetni (bár tudom milyen az, amikor hangosan hallgathatod a kedvenced :P ).
Amúgy Zámbó Jimmy sem rossz :P :D
Szóval kicsit vedd lentebb a hangerőt, vagy vegyél egy jó fülest és csaphatod, ahogy a füled bírja :P :D
2/4 A kérdező kommentje:
ccsajos zene, beszarok... XD
2013. aug. 3. 19:34
3/4 anonim válasza:
szerintem nem anynira csajos, bár az biztos, hogy nem a legkeményebb műfaj, de én imádom :D
17L
4/4 anonim válasza:
gáz...? kit érdekel mit gondolnak mások!? ha ilyen zenét szeretsz akkor ilyen zenét szeretsz...nem kell foglalkozni azzal hogy másoknak mi a jó! mindenkinek más az ízlése és ezt el kell fogadni....aki meg ízlés miatt cikiz egy másik embert az egy nagy barom -_-....ennyi. ne szégyelld :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!