Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az igaz, hogy vannak dalok...

Az igaz, hogy vannak dalok amik kivannak tiltva a hangszerboltokból? (gitáron)

Figyelt kérdés
pl. olyanok mint amit nagyok egyszer kikapcsolják torzítót és akkor játszanak gitáron, az igaz? vagy van ilyen?

2013. márc. 11. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés első felére a válasz: kitiltva nincs, de vannak zenék, amit minden kezdő próbálgatásra használ és ezért az eladók már unják, ki szokták írni, hogy "tiltva vannak a következő számok", de ha értelmesen belegondolsz, mit csinálhatnak, ha mégis azt játszod, kidobnak? :)

A kérdésed második felét képtelen voltam értelmezni.

2013. márc. 11. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
tényleg kicsit rosszul fogalmaztam de lényege az hogy elvileg olyanért tiltanak ki ha olyat játszol el gitáron, tisztán mint amit a nagyon akkor mikor kikapcsolják a torzítót pl.: metallica-one elvileg vagy olyasmi mint a metallica-master of puppets 3:35-től hogy elvieleg az ilyesmiket nem igazán nézik jószemmel a hangszerboltban ha kristálytisztán játszod semmi effek/torzító
2013. márc. 11. 17:53
 3/9 A kérdező kommentje:
és erre vagyok kíváncsi hogy igaz-e :d
2013. márc. 11. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

13-nál ugye nem vagy több?

Azért az kemény, hogy másodjára sem tudsz értelmesen megfogalmazni egy kib*szott mondatot.

2013. márc. 11. 18:08
 5/9 A kérdező kommentje:
történetesen több vagyok, sokkal... jó akkor úgy mondom hogy a sikeresebb pl. metál bandák agyon torzított sound-ok után egyszer kikapcsolják a torzítókat és úgy gitároznak egy számban, és elvileg az ilyesmi és ehhez hasonló dalokat/riff-eket ha játssza valaki pl. egy gitár kipróbálása közben akkor azt az illetőt nem látják szívesen a boltban. ez igaz-e?
2013. márc. 11. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Annál cikibb egyébként. És nem nem igaz, mi a rossebért lenne ez így?

Tilos bármilyen tiszta riffet eljátszani gitáron? Honnan szedtél ekkora baromságot??

Akkor még is hogyan kéne kipróbálni egy gitárt? Csak dzsidzsivel?

2013. márc. 11. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
baromság. miért mi történik? eljátszod az unásig elkoptatott smoke on the water riffjét és megjelnik a sátán, és a boltossal karonöltve kivág a boltból? ugyanmár..
2013. márc. 11. 22:38
 8/9 kojee ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=RD1KqbDdmuE

, de ha elég pénzed van, és azért mész be egy boltba, hogy vásároljál, akkor azt játszol amit akarsz.

2013. márc. 12. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:

mondjuk az is ciki, ha bemész, elkéred a legdrágább gitárt, vagy legalábbis egy olyan 2-300ezer forintost, és elkezdesz így játszani rajta:

http://www.youtube.com/watch?v=hn9XEZ_Rcas

és ennek a srácnak még munkája is van ilyen szar játékkal :D

de ugyanígy mikor koncertre hangol valaki, állítják be a motyókat, és nekikezd így játszani, akkor is általában szerintem már lehet távolodni a színpadtól, és keresni a pultot

2013. márc. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!