Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fekete stratocasteren milyen...

Fekete stratocasteren milyen koptató néz ki a legjobban?

Figyelt kérdés
Eredetileg sima fehér lehetett rajta, de az előző tulaj, akitől én vettem, tükrösre cserélte le. Jól néz ki, de iszonyatosan kényes, ha pár szem por vagy egy ujjlenyomat van rajta (ami ugye elkerülhetetlen), már egyből nem olyan tetszetős, ezért gondolkodom a lecserélésén. Én vörös tortoise-re ('kolbászos') vagy sötétszürkeszürke perloidra (gyöngyházas)gondoltam, szerintetek melyikkel nézne ki jobban? Esetleg más ötlet?

2013. júl. 31. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez teljesen ízlés dolga.

Nekem például a háromrétegű (fekete-fehér-fekete) is tetszene.

2013. aug. 1. 01:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont az eredeti fehér nézne ki jól rajta.
2013. aug. 1. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Aktív Gitár, a fekete nem rossz ötlet, de amásik elektromosom is fekete festésű fekete koptatóval, ezért szeretnék erre mást. Második, a fehér nekem annyira nem tetszik, de azért kösz.
2013. aug. 1. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Igazából csak azt nem értem mi a fenének írtad ki ezt a kérdést ide.

Mi nyilván nem tudhatjuk neked mi tetszik, az meg, hogy nekünk mi tetszik szintén lényegtelen.

Színeket meg koptatókat meg magadtól is tudsz a neten nézegetni.

2013. aug. 1. 13:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Evil, rólad mindig is tudtam, hogy egy kötekedő f.. vagy, a véleményeteket kértem, nem pedig azt, hogy a kérdés hasznosságáról nyilatkozzatók, bár tőled nem is vártam mást.
2013. aug. 1. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Szar vagy öcsi, lebőgtél. :)

Na menjél inkább pöngetni, annak több haszna van, minthogy itt foglalod a drága virtuális helyet fölöslegesen.

2013. aug. 1. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem néz ki jól a koptatólap, egyszerűen ne használj rá, legyen úgy csupaszon!
2013. aug. 1. 14:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Én bőgtem le? Kiírtam egy kérdést, amire kaptam értelmes válaszokat, meg lehet nézni nyugodtan, ki az egyetlen, aki képtelen volt normálisan elmondani a véleményét arról az egyszerű kérdésről, hogy egy fekete strat milyen koptatóval néz ki a legjobban szerinte... Mindenkinek sikerült, kivéve neked. Nem baj, gondolom a hozzád hasonló monitorbarna unatkozó kockáknak az a nagy öröm az életében, ha másokba névtelenül beleköthetnek. Kíváncsi vagyok, hogy te az életben is egy ilyen kötekedő kis piszok vagy-e, vagy csak akkor nagy a szád, amikor az arcod felvállalása nélkül oszthatod a nemlétező eszed.
2013. aug. 1. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Mindig kemény vagyok, mint a vasbeton.

Te meg egy döntésképtelen idióta vagy, aki még egy kib#szott színt sem tud egyedül kiválasztani...

2013. aug. 1. 14:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha az egy döntésképtelen idióta aki kikéri mások véleményét, akkor az vagyok. Naés? Nekem legalább van életem, ellentétben veled. Bár már látom, hogy kár volt leállnom veled vitatkozni és lesüllyednem a te szintedre.
2013. aug. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!