Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezt azért ide írom mert sokan...

Ezt azért ide írom mert sokan csak ezt nézik a DEPRESSZIÓ zenekar vagy a Road zenekar jobb?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 00:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
erről van szó !!
2013. aug. 3. 01:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Depresszió. A Road egyáltalán nem fogott meg.
2013. aug. 4. 01:29
 23/28 anonim válasza:

Majdnem minden Road és Depresszió koncereten ott vagyok.

A Rodnak tényleg hangulatosabbak a koncertjei de valahogy a Depressziónak a számait jobban bírom. Úgyhogy szerintem a depresszió jobb.

2013. aug. 15. 18:31
 24/28 A kérdező kommentje:

hogy érted hogy minden roadon ?

pl hol?

2013. aug. 16. 02:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy ROAD!!! :DD:P
2013. aug. 24. 16:07
 26/28 anonim válasza:
4-es te normális vagy?
2014. aug. 10. 13:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Road!!! ha hiszed ha nem en hamarbb ismertem meg a road-ot mint a depressziot en a road osszes szamat kivulrol fujtam mig egy nap hallottam,hogy a depresszio talan magyarorszag legjobb rockzenekara es arra gondoltam hogy a tankcsapdanal meg a roadnal is jobb ? ugyhogy raszantam egy vasarnapomat es ugydontottem letoltom a depresszio osszes albumat es hajnaltol kezdve meghalgatom az osszes szamukat szep sorjaban es be kell vallanom,hogy nekem keves volt a szovegek nemelyk szovegek jok masok unalmasak meg nekem tul sok a light se tul kemeny se tul csopogos nincs a szamuk kozott amit persze a road kiralyul egyensulyoz !!!persze voltak szamok amik engem is megragadtak pl a meg1x meg a hadjatok bizni meg mondjuk a tuzon es vizen at de inkabb a Road ;)
2014. okt. 7. 03:11
 28/28 anonim ***** válasza:

ROAD! :)

Ez a kérdés azért érdeke,s mert a Road a Depresszió előzenekaraként kezdte...aztán szép lassan túlszárnyalta őket. Szerintem nagyobb a rajongótáboruk most már. A zenéjüket sokkal jobban szeretem, és szimpatikusabbak is. Persze a Depressziót is szeretem. Ja és egy előttem szólóval abszolút egyet értek abban, hogy mindkét banda jobb az istenített Tankcsapdánál :)

2016. máj. 6. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!