Ezt azért ide írom mert sokan csak ezt nézik a DEPRESSZIÓ zenekar vagy a Road zenekar jobb?
Hello kingkong
Én is imádoma rómeót nem tod miokr jöna z uj albumuk nem szeptember?
Nehéz dönteni. A Depresszió fejlődését egészen a korai időktől nyomon követem (és nagyon nagy utat tettek meg, hiszen a korai anyagok még elég gyengécskék voltak), míg a Roadot csak az utóbbi időben ismertem meg. Lehet, hogy egy éve még a Depressziót választottam volna, de most szerintem a Roadot választom. Egymás után láttam fellépni most nyáron a két zenekart egy fesztiválon, és a Road koncertje most szerintem sokkal hangulatosabb volt. (És igen, tömeg volt rajta, ahogy a tavaszi lemezbemutatón is!) Meg az új lemezük is nagyon jól sikerült.
És ami fontosabb, hogy szerintem mindkét zenekar magasan túlszárnyalta már a stílus hazai királyainak mondott Tankcsapdát. Bennük ott van az a tűz, ami a Csapdában már sajnos nincs.
Egy klérdés ha lehet
Ugye nem a bor-rock fesztre gondolsz?
igen én is mindekttőt imádom de a depressziót régebb óta ismerem szeretem és a roadnak aszámai nme mondanak sokat
a depinek asorok közé van rejte az igazság
nme mondom hogy a roadnak nem de a depinek jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!