Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki várja már az ARTPOP -ot?...

Ki várja már az ARTPOP -ot? ^^ (Lady GaGa új albuma )

Figyelt kérdés

Már nagyon várom!!

állítólag történelmet ír vele!

és azt mondják róla, hogy Michael Jackson Thriller-e óta nem készült ilyen jó lemez!!

mondjuk ez nem lep meg különösebben, mert ladygaga még sosem okozott csalódást!

gondolok itt mindenre: maga a nő, a manedger-i munka, a termékek, a technológia stb

2013. júl. 28. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
az Aura elején kételkedtem h az ő száma de aztán a jellegzetességek meggyőztek, de remélem jobb lesz a hangminőség és tisztább ének lesz a stúdióvezión. na meg azt h jól teljesít a listákon és az örök rivális Katy új számát sikerül elnyomni és nem megint sorra lesznek number 1-ok mint a Teenage Dream bugyuta számai, ezzel szemben a Judas pár hét után kiesett az amerikai listáról...
2013. aug. 12. 00:23
 42/57 anonim ***** válasza:

Tehát a füvezés az nem drogozás. Gratulálok! Működik az agymosás.

Nem szexmániás? Te azt honnan tudod, lefeküdél vele?

Persze szemellenzős embernek fölösleges bármit is írni.

Tudod vannak tudományágak amik ezzel foglalkoznak, és ő bizony személyiségi problémákkal küzd.

De úgy látom, hogy a fanoknak is komoly önértékelési problémái vannak.

2013. aug. 12. 00:57
 43/57 A kérdező kommentje:

ha te mondod..

még mindíg jobb minthogyha Justin Bieber hülye ****i lennénk...

inkább vagyok GaGa agymosott, őrült rabszolgája. Ő legalább tud énekelni..

na mindegy. semelyik másik országban nem nagyobb az utálat Gaga felé mint itt ezèrt nem is jött koncertezni a The Born This Way Ball- al.

én legalább tartozom valahova.

Nem úgy mint a mai fiatalok többsége. undoritó amit művelnek!

és örülök hogy leköt valami, és nem kell azt néznem egy szórakozóhelyen, hogy 14-15 kis ribik hogy d***tjàk meg magukat szinte a táncparketten..

a páwákról meg ne is beszèljünk!

lelketlen szörnyetegek!

Nem kérek belőlük.

Csak a zene érdekel!

Amúgy ma Gaga megjelentette az Applause-t!

mert kb. a felét kiszivárgotatták a hacker-ek ezért inkább önszántából kiadta!

2013. aug. 13. 00:02
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Én is tartozom valahová, sőt vannak itt kis tinik is, de nem ilyen agymosottak.

Céljaik vannak és el is érik őket. Az egyikük nem rég lett világbajnok, pedig még általános iskolába jár. Ő legalább értelmes dolgot csinál.

Amúgy meg ne általánosíts, az általánosítás jellemhiba. Nem minden fiatal csinálja azt amit te írsz, de te sem vagy jobb, hogyha azt hiszed, hogy a gagaimádatoddal több vagy másoknál.

2013. aug. 13. 00:39
 45/57 A kérdező kommentje:

Úgy látom sikerült totál félre érteni!

azért írtam hogy a "TÖBBSÉG" .....

nem minenki.. tudod..

2013. aug. 13. 12:58
 46/57 anonim ***** válasza:
Nem értettem félre, de mi az, hogy többség? Honnét tudod, hogy konkrétan ez hány százalék? Ha te sosem jársz sehová bulizni csak otthon kuksolsz és gaga-t hallgatsz?
2013. aug. 13. 13:11
 47/57 anonim ***** válasza:
Megjelent a szám, úgyhogy a kérdés már felesleges, zárjátok le, kész. egyébként nem valami jó a szám, szeretem gaga-t, de nem vagyok elragadatatva.
2013. aug. 13. 15:08
 48/57 anonim válasza:
Attól hogy gaga drogozott, sexmániás (??), vagy éppen szociopata(??), a rossz tulajdonságain kívül van ezermillió jó ttulajdonsága,NEM AZT KELL FIGYELEMBE VENNI, KIBEN MI A ROSSZ, HANEM ÉRTÉKELNI A JÓT,és a kedvességet, a tehetdéget, az igyekezetet, és a sueretetet pl a rajongók iránt,lehet hog neki is vannak nem kicsi hibái, de ha ezektől eltekintünk és értelmes szemmel nézzük, akkor merem mondani egy zsenit látunk, az applause amugy egyépként nagyon jó szám, hangszerelésileg nem uj de hangzásilag igen,ja és a zsenik is mind őrültek voltak és lesznek is, és igen ő azért is az,mert ugye ő fiatalabb korába nagyon profin játszott zongorán, felis vették másik 19 ember mellet egész amerikából egy egyetemre, de otthagyta mert akkor már kellet dolgoznia és nem sok újat tanult,de ő ennek ellenére egy nagyon nagy zeneszerző(jo persze nem ugy mint bach vagy liszt) hiszen több stilusban is tud zenét irni, lásd a jazz albumot, és hogy mind a 3 nagy lemeze más dtílusú, e mellett nagyon jo hangtechnikával rendelkezik, hiszen nagyon jol bánik a hangjával, mig mondjuk Adele nagyon szépen énekel, élőben szokott hamis lenni, míg Lady ha nem táncolja ki magát mindig profin énekel, és sokkal jobba technikával mint Adele vagy a sok mai tucatsztár, EGYÉBKÉNT NEM VAGYOK LADY GAGA RAJONGÓ, DE ELISMEREM ÉS TISZTELEM ŐT,(ugy értettem nem vagyok az a little monster, de szeretem a zenélyét meg őt is, bár én JANIS JOPLINBAN TINÁBAN ÉS CARO EMERALDBAN UTAZOM ) Ui.elnézést az értelmetlen fogalmazásért, és a hibákért, telefonon vagyok
2013. aug. 14. 22:42
 49/57 A kérdező kommentje:

#46/49

igen is járok bulizni.

csak bár ne tenném! :D

persze neked nyilván fogalmad sincs a mai fiatalságról.. mind1..

Köszi előző! :) én Jazz-t, és klasszikust is halgatok, elég kifinomult az izlésem!

Nem úgy mint a fiatalság többségének! :DD UGYE?! #46/49

A lényeg. hogy Gaga azt mondta, hogy

TÖBB MINT 70 DALT ÍRT AZ ARTPOP-ra.

és ezek közül a legjobbat még nem hallottuk!

(Persze ennek csak a töredékét fogod hallani, ha abszolut nem érdekel!)

Amúgy az Applause igenis jó szám!

persze nem olyan jó mint a Bad Romance, de attól még elég fülbemászó!

2013. aug. 15. 08:41
 50/57 anonim ***** válasza:
Állítom a szövegből egy mukkot sem értel, csak a zene számít.
2013. aug. 15. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!