Ki várja már az ARTPOP -ot? ^^ (Lady GaGa új albuma )
Már nagyon várom!!
állítólag történelmet ír vele!
és azt mondják róla, hogy Michael Jackson Thriller-e óta nem készült ilyen jó lemez!!
mondjuk ez nem lep meg különösebben, mert ladygaga még sosem okozott csalódást!
gondolok itt mindenre: maga a nő, a manedger-i munka, a termékek, a technológia stb
Rendben, értjük, nem kell magad felhúzni azért.
Nyilván Gaga egy felsőkategóriás énekes, azt meg, hogy miért vannak érzelmi kitörései azt nem kezdem el magyarázni, mert ahoz a ti agyatok sehol sincs.
A NASA cáfoló voltam.
ma 19:42
A dühkitörései pont a személyiségzavara miatt vannak, ahogy én írtam korábban. De az ilyen agymosottak úgysem fogják fel.
Pont úgy, mint ahogy Steve Jobs is szociopata volt. Egyébként őszintén csodáltam és csodálom azt amit létrehozott. De ettől még személyiségzavaros és önbizalomhiányos volt. RIP.
Sok nevet lehetne még írni, akik ugyenebben szenvedt(n)ek. Csak néhány Marilyn Monroe, Elvis, Mel Gibson, Charlie Sheen, Michael Jackson stb.
Az aki így kiáll emberek közé az súlyosan beteg. Lelkibeteg.
NASA Cáfoló
Milyen érzelmi kitörésekre gondolsz? :DD
az hogy elsírja magát néhány koncert alatt?
neked ez fura? :D
láttam.. ezerszer..
de ezzel még mindíg nem magyaráztál meg semmit..
mert amikor kidobták az első kiadójától akkor még nem is volt ismert!
még a
"Boys Boys Boys" és a "Just Dance"
előtt történt!
ezt örökíti meg a Marry The Night
és csak utána került át az Intercope record-hoz.
az Illuminati zene vállalathoz.
ahogy te nevezed "zsidó kiadó"
amúgy meg Lady Gagát már nem lehet csak úgy kidobni.
ahhoz már túl nagy sztár.
(és ha valamiért mégis kidobnák, akkor a legjobb kiadók sorban állnának hogy leszerződhettesék!)
amúgy meg Ő hozza a legtöbb pénzt a konyhára, szóval eszük ágában sincs kidobni!
következő felvetés?
Tudom.
mások ezt elhinni sem merik.
de nekem valamiért tetszik.
A kérdező folyamatosan önigazolja saját magát? Ez nem tűnik fel?
Úgy látszik itt is komoly problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!